Skocz do zawartości

Gdzie sprawdzić ilośc linków prowadzących do strony?

sargon162

Rekomendowane odpowiedzi

więc tak ogólnie to chyba już nikt na poważnie nie zwaraca sobie głowy ile linków prowadzi do strony bo nie można tego sprawdzić. Wszystkie powyższe narzędzie źle wskazują te linki, najczęściej bazuje to na yahoo.

Wiem że źle wskazują bo gdy bawię sie wyszukiwarką i wpisuje różne hasła to google wyszukuje mi wpisy w katalogach/preclach prowadzących do mojej strony. Czasami jest tego dużo (a więc się indeksuje), niestety ani narzędzia dla webmastera ani yahoo tego nie pokazują. Więc ciekawe czy istnieje takie narzędzie do odszukiwania takich wpisów/linków w sieci aby można mieć wiedzę ile tego jest zaindeksowanego

Ciekawa jest twoja metodologia - Y źle pokazuje, bo ja wiem lepiej jak jest. Gratuluje dobrego samopoczucia, ale to że wiesz, że są stronki zaindeksowane z twoimi linkami, to nie oznacza, że wyszukiwarki traktują to tak optymistycznie. Nie ty tu ustalasz reguły i jak widzisz, inne narzędzia też "źle" pokazują. W majesticseo.com to pewnie byś powiedział, że tam to w ogóle przekręt. :D W G to twoja strona jeśli chodzi o BL może w ogóle nie istnieć.

A inni nie narzekają, ze Y źle pokazuje... I w ogóle SB zauktualizował plugin BL checker.

zajacgd dzięki za reprymęde ale ja jestem amatorem i się nie znam :)

rok temu jak coś sprawdzałem yahoo to całkowicie inaczej te wyniki pokazywało. Po prostu mam wrażenie że coś z tym yahoo jest nie tak. Jeżeli chodzi o narzędzia dla webmasterów to tam zawsze było co innego niż w yahoo.

Właśnie teraz przetestowałem kilka stron na majesticseo.com i wszystko ładnie tam można zobaczyć ale trzeba wykupić abonament aby zobaczyć więcej wyników, o ile się nie mylę.

Także bardzo wam wszystkim dziękuje, wreszcie mam dobre (mam nadzieję) narzędzie do sprawdzania backlinków :)

Na majesticseo.com wystarczy się zarejestrować. Oczywiście konto premium daje większe możliwości, ale po zarejestrowaniu można monitorować strony na bieżąco i z paroma fajnymi danymi. W tym równieź ichnia ocena mocy poszczególnych BL czyli ACRank, szukanie BL po anchorach, urlach itd. itp. I to tylko po rejestracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności