Skocz do zawartości

[startup] katalog gigacat.pl

sespo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Nadszedł dzień otwarcia nowego katalogu

skrypt seokatalog

design ilgesu

adres: www.gigacat.pl

Wszystkie wymaganie co do wpisów są w regulaminie.

Do czasu aż moderatorowi nie znudzi się usuwanie masy spamu katalog pozostanie całkowicie bezpłatny.

Proszę o wszelkie uwagi: co zmienić, co Wam się podoba a co nie podoba.

Proszę o nie dopalanie swoich wpisów swl'ami.

Strona główna, strony kategorii i podkategorii będą sukcesywnie linkowane.

Kilka kodów premium:

code1

code2

code3

code4

code5

code6

code7

code8

code9

code10

Zapraszam do dodawania swoich stron.

Gigacat - moderowany katalog stron

Ładna skórka i zapowiada się fajny katalog. Ostatnio dla odmiany pokazało się kilka katalogów z pomysłem po najeździe seoków-śmietników.

Wziąłem code7.

Przy wpisie premium przydałoby się wyświetlić informację w jaki sposób można go uzyskać (chyba że nie przewidujesz smsów) i można by przy nim wyłączyć captche.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Użyłem kodzików 8-10, dzięki. Albo mój ISP wolno chodzi, albo to Twój katalog coś muli, już nie wiem :P.

No nieee, już zaakceptowane. To chyba jeszcze coś dorzucę od siebie przed snem :).

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Dziękuję za dotychczasowe opinie.

Captcha wyłączona.

Co do rejestracji, z powodu działania dodawarek (oraz innych użyszkodników) masowo wysyłających spam miałem do wyboru dwie opcje - mikropłatność lub rejestrację. Wybrałem to drugie rozwiązanie.

Gigacat - moderowany katalog stron

Dziękuję za dotychczasowe opinie.

Captcha wyłączona.

Co do rejestracji, z powodu działania dodawarek (oraz innych użyszkodników) masowo wysyłających spam miałem do wyboru dwie opcje - mikropłatność lub rejestrację. Wybrałem to drugie rozwiązanie.

Dodawarki chyba też potrafią się rejestrować, czy nie?

Linkuj dalej i nie pier*ol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności