Skocz do zawartości

Filtr czy co?

Bodhistawa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od początku marca pozycjonuję stronę na domenie z 2007. Gdy zaczynałem była ona na interesującą mnie frazę na 90-92 pozycji. Po 3 tygodniach wskoczyła na 59 pozycję i wahała się między 59, a 70. Siedziała tam 24 dni. Teraz, od 8 dni znów spadła na dawną pozycję a na niektórych dnsach jest na >100 :/

Teraz trochę o moich działaniach. Konkurencja nie jest duża i moim zdaniem strona naturalnie powinna siedzieć spokojnie w top50. Na początku marca strona miała w Y 872LD, większość pochodziła z SWLi najgorszej jakości, więc zebrałem te linki (strona już nie była linkowania SWLem od jakiegoś czasu, właściciel nie jest w stanie powiedzieć kto ją linkował w ten sposó:D i pingowałem je aby wyszły z indeksu, bo myślałem, że to może być powodem małego filtra. Po 2-3 tygodniach LD spadł do około 500, strona podskoczyła. W międzyczasie dodałem stronę do >20 katalogów dobrej jakości i stworzyłem 4 zaplecza na darmowych serwisach. Jedno zaplecze linkowałem mocno, reszta dostała kilkanaście linków.

Strona jest na staaarej wersji joomli i nie mogę jej na razie aktualizować ze względu na masę dodatków, po prostu nie mam czasu na tak dużą migracje. Poza tym strona jest dobrze zoptymalizowana.

W czym może być problem?

jak ni epodasz domeny, frazy, konkurencyjnosci tej frazy to jest to jak wróżenie z fusów ... przycyzn moze byc abaaaardzo wiele - kiepskie linkowanie, słabe zaplecze, duża konkurencyjnosc etc...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności