Skocz do zawartości

Niektórzy przesadzają z tym unikalnym opisem

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Przed chwilą pomyślałem że mam trochę wolnego czasu to dodam stronę do katalogu, strona co prawda już wcześniej katalogowana, ale cóż linków nigdy za wiele...

Napisałem nowy długi długi opis, zsynonimizowany że mucha nie siada. nie dość ze synonimów dużo to dodatkowo - inaczej sformułowane zdania, specjalnie się przyłożyłem.

I co? Udało mi się dodać do 3 katalogów stronę i otrzymuje e mail:

Niestety przykro nam ale Twój wpis xxxxx (www.xxxxx.pl) został usunięy z Web#Ana#tom#y - Katalog stron WWW.

Prawdopodobna przyczyna: Brak unikalnego opisu strony.

----------------------

Dziękuje bardzo za taki katalog strata czasu i tyle. Kpina

Oczywiście, że strata czasu. Liczy się merytoryczna zgodno ść z zawartoścą strony. Jak ktoś ma sklep z 2k artykułów to może do opisu strony każdy artykuł dodawać i co? Ma to sens. Ja dodaję moją stronę od 2005 roku i latami powielałem opisy i działa do dziś.

Katalog turystyczny

oraz najlepsze oferty Egipt last minute

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności