Skocz do zawartości

Moja sugestia do administracji PiO w sprawie Sunrise Systems

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze, że coś z tym robicie takie praktyki są na dłuższą metę bardzo szkodliwe dla branży.

Jestem ciekaw co byłoby gdyby w rozmowie z działem sprzedaży poinformować, że dla celów "poprawienia usług w naszej firmie rozmowa jest nagrywana

Pewnie nagrywanie tego byłoby nie wskazane... później jeszcze by ktoś mógł to w jakiejś rozprawie jako dowód wyciągnąć ;)

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dobrze, że coś z tym robicie takie praktyki są na dłuższą metę bardzo szkodliwe dla branży.

Skąd ta liczba mnoga ? ;)

Smutna prawda jest taka (bez urazy) , że jak przyjdzie co do czego to na sam dźwięk słowa rozprawa albo na pytanie czy mógłbyś być świadkiem na ewentualnej rozprawie 99% tak "zaangażowanych" w temat zrobi w tył zwrot i z pełnymi portkami na prostej przekroczy prędkość dźwieku :) (miałem to przećwiczone na przykładzie jednego takiego ze Szczecina) :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Smutna prawda jest taka (bez urazy) , że jak przyjdzie co do czego to na sam dźwięk słowa rozprawa albo na pytanie czy mógłbyś być świadkiem na ewentualnej rozprawie 99% tak "zaangażowanych" w temat zrobi w tył zwrot i z pełnymi portkami na prostej przekroczy prędkość dźwieku ;) (miałem to przećwiczone na przykładzie jednego takiego ze Szczecina) ;)

Ja się zgłosiłem i dajcie chociaż ze 2 tyg wcześniej znać żeby zamówić samolot i ja lece;) Chce powiedzieć prosto w twarz prawnikowi ze mnie się nie budzi!

no i jakis efekt straszenia był ;)

No był:D przyznaje się bez bicia:) Ale teraz z dobrego serca chce im pomóc i odciążyć ich sciągając ich klientów do siebie;) Chociaż miałbym do tego biznesu dokładać:) to za to że mnie straszyli pomogę im wrócić na pracy na budowie a nie w branży seo:)

Netbusters, weź już przestań bo czytać się tego nie da. Prężysz klatę, opowiadasz banialuki a jak przyjdzie co do czego to będzie jak z twoja bajką o zatrudnianiu kilkudziesięciu pozycjonerów. Druga sprawa: co miałbyś zeznać z sądzie? Że czytasz forum i SS ci sie nie podoba? Nie jesteś żadna stroną w ewentualnym postępowaniu sądowym.

Netbusters, weź już przestań bo czytać się tego nie da. Prężysz klatę, opowiadasz banialuki a jak przyjdzie co do czego to będzie jak z twoja bajką o zatrudnianiu kilkudziesięciu pozycjonerów. Druga sprawa: co miałbyś zeznać z sądzie? Że czytasz forum i SS ci sie nie podoba? Nie jesteś żadna stroną w ewentualnym postępowaniu sądowym.

Co do początku to po prostu karzę sie zamknąć bo to sie robi nudne to forum o mnie że codziennie jestem tu tematem dnia? (wiem że złamałem regulamin obraziłem użytkownika...) Ale robi się denerwujące, w stronie postępowania jestem osoba która została poszkodowana przez nie uczciwa konkurencje która wprowadza moich klientów w bład informując ich że korzystamy z BHS... Mało?

Co do adminów proszę o łagodny wymiar kary.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności