Skocz do zawartości

Moja sugestia do administracji PiO w sprawie Sunrise Systems

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie sobie robię kopie ich FAQ czyli wyjaśnienia jak pozycjonują stronę

tam dopiero mijają się z prawdą , nie wiadomo czy śmiać się czy płakać

Co do płaczu nie dziwię się, że klienci płaczą ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
no i ukłony dla Ciebie Beerbant, że tak się zainteresowałeś tą sprawą.

W końcu tylko tępi konkurencję....... :)

M

ani ja dla nich konkurencja ani oni dla mnie, jako "stary kombatant" :) w walce o wolność/słowa/myśli po prostu wkur**** się jak doprowadzili do zastraszenia administratorów Goldenline i administracja usunęła wątki ich dotyczące z mojej grupy i z grupy IAB.

Poza tym jakby to ładnie rozegrali to zyskaliby bardzo dużo gdyż są sposoby na wyciąganie korzyści z sytuacji kryzysowych a tak to wyjdą na wierzch wszystkie ich syfy począwszy od umów a skończywszy na fejkowych peanach pochwalnych na temat ich "profesjonalizmu".

Myślę, że gdyby nikt nie zareagowałby na ich postępowanie z klientami to do każdej umowy oprócz wyrażenia zgody na umieszczanie linków pozycjonujących do samych siebie niedługo dodaliby paragraf dotyczący umieszczenia w sieci co najmniej 10 pozytywnych komentarzy o ich usługach spełniający określone parametry (ilość znaków min. 2500, 10 x użycie frazy "profesjonalna firma" , 20 x "firma przyjazna klientowi" itd)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Forum prawne to porażka więc nie ma co ich porównywać do PiO.

Nieudolność ich działań sprawiła że sami są sobie winni :)

Przypominam, że forumprawne.org też się postawiło MAP1 i nie skasowali wątku szkodzącemu spółce co kosztowało ich (administrację forum a nie pomawiających) chyba 10 000zł + koszta sprawy, więc nie ma się co napinać :)

Twój przykład nie jest adekwatny, gdyż tyczy się zupełni innych rzeczy

https://www.google.pl/#q=map1+forum+prawne&...d3538&hl=pl

W przypadku firmy Sunrise System IMHO mamy do czynienia z umieszczaniem wprowadzających w błąd informacji na ich stronach / umowach (niby zgodne z wytycznymi działania pozycjonujące, ocenianie konkurencyjności fraz tylko na podstawie ilości wyrzucanych wyników, sugerowanie/dobór niskokonkurencyjnych fraz i tak dalej ...)

Są to dwa różniące się zasadniczo przypadki

W przypadku firmy Sunrise System IMHO mamy do czynienia z umieszczaniem wprowadzających w błąd informacji na ich stronach

Jesteś na 100% pewien , że każdy sąd przychyli się do Twoich tez ? Czy w polskim sądownictwie jest cokolwiek pewnego w 100% ? Będziesz opłacał adwokatów we wszelkich instancjach ? Bo chyba nie myślisz, że SS nie będzie walczył, odwoływał się, kasował.....Ich to będzie kosztować, ale też i Ciebie.....

"Nie lepiej to spokojnie żyć"

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

"Nie lepiej to spokojnie żyć"

M

najlepiej "wbić laskę na wszystko" ....

PS

Dokładnie takich samych słów użył do mnie jeden ubek na przesłuchaniu :) normalnie identyczne słowa co do literki ....

jadowicie złośliwy na starość się robię , przepraszam :)

jadowicie złośliwy na starość się robię , przepraszam :)

Tylko kto jest autorem tych słów ? Ja również cytowałem jak wspomniany ubek.

W wielu sprawach można pomagać, ale żeby dobrowolnie pchać się w bagno polskiej 'sprawiedliwości' to raczej samobójstwo.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

bagno bagnem i czasami trzeba się utaplać, ale dyskusja zmierza raczej ku filozofii a nie w kierunku "twardych dowodów" ...

bagno bagnem i czasami trzeba się utaplać, ale dyskusja zmierza raczej ku filozofii a nie w kierunku "twardych dowodów" ...

Sorry, ja zawsze tak na bok.....

a dużo razy miałeś do czynienia z sądami ? Czy zawsze wygrałeś jak miałeś rację ? Może dokładniej, to czy zawsze w pełni wygrałeś ?

Ale nie było żadnej sprawy jeszcze, nikt nikomu nie udowodnił złego postępowania. Zatem ja bym był ostrożny z tym podskakiwaniem i sugestiami dla PIO. Nie znam się na prawie, ale nie wyobrażam sobie sytuacji, w której ktoś niewinny ma udowadniać swoją niewinność - jak to sugerujesz. Do czasu jakiś potencjalnych wyroków SS jest niewinne.....

M

Sorry, ja zawsze tak na bok.....

a dużo razy miałeś do czynienia z sądami ? Czy zawsze wygrałeś jak miałeś rację ? Może dokładniej, to czy zawsze w pełni wygrałeś ?

za komuny ze 3 razy (zawsze przegrałem) :)

Ale nie było żadnej sprawy jeszcze, nikt nikomu nie udowodnił złego postępowania. Zatem ja bym był ostrożny z tym podskakiwaniem i sugestiami dla PIO. Nie znam się na prawie, ale nie wyobrażam sobie sytuacji, w której ktoś niewinny ma udowadniać swoją niewinność - jak to sugerujesz. Do czasu jakiś potencjalnych wyroków SS jest niewinne.....

M

popracuj nad wyobraźnią :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności