Skocz do zawartości

Moja sugestia do administracji PiO w sprawie Sunrise Systems

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

matematyk, co ty tak się martwisz o Michała? jeżeli nie usuną to chyba wiedza co robią i nic nam do tego, jego forum jego cyrk.

Po co admin PIO ma ryzykować swoją kasę

liczenie nie swojej kasy to nie zbyt dobra cecha charakteru :D

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Matematyk masz racje , w końcu nie raz w prasie czy mass mediach można się spotkać z przykładami jak prawo chroni [ nierzetelny partner ]ów i naciągaczy. :D

Ale od tego są media aby informowały o takich przypadkach ...(a w ostatecznosci zawsze pozostaje Jaworowicz) :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

To ja może tak z drugiej strony.....dla rozluźnienia sytuacji...

Kto z prowadzących działalność pozycjonowania w 100% działa zgodnie z WSZYSTKIMI wytycznymi Googla ?? Tak jeździcie po tym 'biednym' SS a tymczasem ... Chyba nie powiecie, że frazy : opony ,bielizna. kredyty, nieruchomości i masa innych robicie tylko czystymi metodami.....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Tu głównie pisze sie o nabijaniu w butelkę klientów a nie jak kto robi. Ja nie pisze w umowie, że robie zgodnie z wytycznymi ( a "staram się" robic :D )

A forum jest do wyrażania swoich opini na każdy temat związany z pozycjonowaniem

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

To ja może tak z drugiej strony.....dla rozluźnienia sytuacji...

Kto z prowadzących działalność pozycjonowania w 100% działa zgodnie z WSZYSTKIMI wytycznymi Googla ?? Tak jeździcie po tym 'biednym' SS a tymczasem ... Chyba nie powiecie, że frazy : opony ,bielizna. kredyty, nieruchomości i masa innych robicie tylko czystymi metodami.....

M

Ja bym sformułował pytanie inaczej :

Kto z pozycjonujących informuje swoich klientów , że stosuje tylko i wyłącznie metody zgodne z wytycznymi jednocześnie łamiąc te wytyczne na stronach klientów ?? :D

[....] robicie tylko czystymi metodami.....

M

Ja wielokrotnie pisałem, że każda metoda pozycjonowania (nawet poprzez stawianie wartościowego zaplecza i dobry LB) stoi w sprzeczności z wytycznymi google . Główna zasada zarówno algorytmu jak i wytycznych jest taka , że to użytkownicy internetu decydują o rankingu stron a w przypadku działań firmy SEO mamy do czynienia ze sztucznym (na zlecenie) budowaniem popularności witryny.

Nie mówię tutaj o działaniach na witrynie ale działaniach poza nią .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Kto z prowadzących działalność pozycjonowania w 100% działa zgodnie z WSZYSTKIMI wytycznymi Googla ??...

źle zadałeś pytanie, powinno ono wyglądać tak:

Kto z prowadzących działalność pozycjonowania zapewnia i gwarantuje swoim Klientom, że w 100% działa zgodnie z WSZYSTKIMI wytycznymi Googla?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Kto z prowadzących działalność pozycjonowania w 100% działa zgodnie z WSZYSTKIMI wytycznymi Googla ??

Nikt, kto ma łeb na karku :) Tylko np. ja nigdy nie udawałem, że jest inaczej i zawsze mówię klientowi, że jego serwis zostanie wepchnięty na pozycje WSZELKIMI możliwymi metodami - łącznie z tymi, które łamią wytyczne Google i w kontekście branży SEO uważane są za działania Black Hat. Pozycjonowanie to proceder, który już sam w sobie jest rzeczą, jaką Google chce wyeliminować.

około 2 lata "wisi" na mojej witrynie mini ankieta z pytaniem "Czy bedąc poinformowanym o niebezpieczeństwach pozycjonowania rezygnujesz z usługi ?"

https://websukces.net/component/poll/16-nie...nowania-ankieta

wyniki

nie rezygnują - 286

rezygnują - 250

Łooo... Ręce opadają... Będą musieli sporo for, blogów nastraszyć...

Nie muszą straszyć firma która buduje sobie budynek za 70mln ma już samą markę której można się bać ale PIO jest nietykalne... nie zrobią nam nic wszystkie opinie są szczere i prawdziwe.. W razie próby wymuszenia skasowania postów zawsze mogą pogorszyć sprawę... W końcu to pio "rządzi" wynikami google:P

za 70mln
:) widzie kompletnie nie znasz się na nieruchomościach, dla porównania Gołębiewski w Karpaczu podajże, kosztował 35 mln :).

To co oni maja to koszt 3-5 mln. Planują zainwestować w ciągu 10 lat 70 baniek. ale to pic na wodę . Ja tez mogę napisać ze planuje zainwestować 100 mln, i co z tego? planowałem ale już nie planuje.

buduje sobie budynek za 70mln

nic nie buduje :

Owocem złożonych negocjacji między władzami Bydgoszczy a Zarządem Sunrise System sp. z o.o. jest umowa o współpracy, której głównym założeniem jest usytuowanie w Bydgoszczy Centrum Performance Marketing

dostali od miasta budynek i jego adaptują :

Sunrise System otworzy swój oddział w lutym, w kamienicy przy ul. Stary Rynek 20. Właśnie ją adaptuje. -

Interesującym jest cytat z artykułu w GW:

Sunrise System świadczy usługi dla ponad trzech tysięcy przedsiębiorstw (np. Bank Zachodni WBK, Big Star, Dr Irena Eris), największym jej partnerem jest Google.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności