Skocz do zawartości

Moja sugestia do administracji PiO w sprawie Sunrise Systems

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Sunrise System świadczy usługi dla ponad trzech tysięcy przedsiębiorstw (np. Bank Zachodni WBK, Big Star, Dr Irena Eris), największym jej partnerem jest Google.
A to dobre, masz więcej ...

:)

W sumei nie bronie słoneczka ale wpis że świadczy usługi dla banków czy duzych korporacji to ujmy nie przynosi - zapewne obsługa jest na swiatowym poziomie, jednakże SLA dla szaraczków jest po prostu inne (czytaj zerowe).

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

NetBusters Group pudło, nie zainwestowali a zainwestują w ciągu 10 lat,. takie maja plany.Zainwestowanie w jeden moment 70 baniek SS chyba nie miało by możliwości

zainwestuje w Bydgoszczy około 70 mln zł i stworzy 150 nowych miejsc

a

@maxpan źle ujołem:) zainwestowało 70 mln w Centrum Performance Marketing

widzę dla ciebie zainwestowało i zainwestuje to to samo, dla mnie nie, nie wiem co wy bierzecie tej waszej restauracji, ale polecam zmienić opcje, bo kiepska aspiryna

i co z tego, że ma takich czy innych klientów ? jak są nieetyczni ? Może i puszczą mnie z torbami :P ale tak łatwo to już im nie pójdzie , całkiem możliwe, że polskie sądy nie będą w tej sprawie sprawiedliwe czy kompetentne ale IMHO parę asów w rękawie jest póki co i mam nadzieję, że jeżeli dojdzie do rozwiązań na drodze sądowej to sprawa wystarczająco się nagłośni i rozejdzie.

Usługa SEO jest usługą mającą wiele niewiadomych i rzeczy nie do udowodnienienia ale parę rzeczy można IMHO czarno na białym udowodnić:

1. łamanie wytycznych google dla webmasterów przez SS (potwierdzone wypowiedzią goglarza i potwierdzone w propozycji umowy którą dysponuje oraz istniejącymi do dzisiaj linkami w stopkach klientów)

2. złym doborem słów/fraz kluczowych, niekorzystnych z punktu widzenia klienta pomimo zapewnień, że dobierają je optymalnie (porównanie fraz ich i optymalnych w/g mnie co potwierdzaja realne statystyki wejść z serpów zebrane z analiticsa z witryn istniejących w sieci

3. co do machloj z umowami (niekorzystnymi zapisami w umowie i dawaniem krótkiego czasu do namysłu przy podpisywaniu umów ) nie wiem tym zajmą sie prawnicy .

Specjalnie na potrzeby całego tego cyrku otrzymałem możliwość (zgodną z prawem ) występowania jako konsultant do oceny oferty przysłanej przez SS dlatego moja "wiedza" jest jakby szersza :)

Napisałem kolejne zapytanie na forum IAB co zamierzaja zrobić z łamaniem wytycznych google przez ich "członka" który dodatkowo powołując sie na tę instytucję podkreśla swoją etykę ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Kiedyś na tym blogu były artykuły o SS: teraz żaden nie działa :)

https://fakty-mity-seo.info/index.php?s=sunrise

Ja zaraz napisze na swoim blogu;D mało osób czyta ale w google wybije i ciekawe czy do mnie napiszą ... Jeszcze bezczelnie podam maila;)

Edit:

Napisałem sunrise system

To wrzuć tu później odnośnik do tego bloga - będziesz miał tematycznego linka ;).

O, szybki jesteś :).

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

NetBusters Group no ale stary weź napisz to troszkę bardziej po naszemu, bo na przykład

Wyżej nie obraziłem firmy żadnymi wulgarnymi słowami, ani nie napisałem nieprawdy? Jeżeli napisałem to proszę firmę Sunrise System że się mylę? Lecz jest to nie możliwe

Wygląda troszkę nie po polskiemu, a jest tam jeszcze troszkę więcej takich haosozdań :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Jaki jest poziom świadczonych usług przez firmę Sunrise System chyba każdy zajmujący sie pozycjonowaniem wie, myslę, że jest to rzecz bezdyskusyjna.

Jednego jestem ciekaw , zastanawiam się nad napisaniem listu otwartego do prezesa SS w którym zwrócę uwagę na istotne aspekty obsługi klientów SEO (i wcale nie będzie mi chodziło o dział marketingu) przez zarządzaną przez niego firmę ... Teraz pytanie ilu z Was podpisze taki list w trosce o dobry wizerunek firm pozycjonujących.

PS

pamięta jeszcze ktoś z Was jak SS zawitał na forum PiO ?? Jak nie to link poniżej :)

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=8994

PS

https://webcache.googleusercontent.com/sear...e=www.google.pl

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności