Skocz do zawartości

Skrypt finansowy- jaki?

TRENS

Rekomendowane odpowiedzi

Brałem pod uwagę Wordpresa, tylko pozostaje kwestia szablonu...

Specjalnego to nie, ale coś na wzór tego:

finanse.egospodarka.pl

finanse.faktyinternet.pl

żeby nie przypominał zbytnio samego wordpressa, ale to kwestia skórki... Bo wiadomo- 90 % szablonów do WP są bardzo podobne do siebie, a chciałbym by się wyróżniał.

A z innych skryptów znasz coś godnego uwagi do tego tematu?

Autorski skrypt w jakich granicach cenowych by był?

Linkuj dalej i nie pier*ol

A po co Ci autorski skrypt do takiej strony ? Zwykły WP + ewentualnie płatny szablon na życzenie.

P.S. Jeśli jesteś zainteresowany zapleczem pod finanse pisz do mnie na PW

Jak tylko postawię stronę, to się zgłoszę, bo właśnie też już myślałem o tekstach. Prześlij mi na PW swojego meila, to sobie zanotuje go.

Brałem też pod uwagę płatny szablon na życzenie i chyba z tej opcji skorzystam. Jedyny minus, to taki, że skryptów wordpressa w necie są miliony chyba...

Kukis: "Mniej więcej w cenie 10% wartości samochodu. "

polskastrefa.eu/ogloszenia/sprzedam_fiat_126p_tanio98r_190955_8129.html ??

Dam 100%!

Linkuj dalej i nie pier*ol

@TRENS - Ten finanse.faktyinternet.pl - to jest skrypt autobloga, ktory mozna bylo kupic na allegro za jakies 100zl, a nawet jak sie komus udalo to taniej. Mam go ale nawet nie wiem, czy jest tam opcja pisania samodzielnie tekstow.

Wez lepiej poszukaj skorek do wordpressa i na pewno cos znajdziesz wygladaja tak jak te dwa portale. Jak nie znajdziesz w darmowych to szukaj w platnych i za $50 na bank znajdziesz bardzo ladna skorke.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności