Skocz do zawartości

Przekirowanie na serwerze YOYO

czarnapuma79

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam nadzieję, że sprawa nie jest beznadziejna. Jakiś czas temu zacząłem interesować się tworzeniem stron internetowych. Zrobiłem stronę dla swojej firmy, w tej chwili ma około 30podstron. Na niektóre frazy regionalne jestem w top 10. problem w tym, że nie wiedząc wówczas dokładnie, żeby wykupić od razu domenę zacząłem pozycjonowanie pod adresem subdomeny yoyo.

chciałbym podpiąć normalną domenę i przenieść całą stronę na płatny hosting. Denerwują mnie te wyskakujące reklamy. Problem tylko w tym, że na yoyo nie działają pliki .htaccess.

Macie jakieś propozycję jak przenieść stronę nie tracą zbytnio pozycji?

Przekierowanie 301 możesz zrobić też php -> https://www.eit-centrum.waw.pl/poprawne-prz...kierowanie-301/

Problem polega na tym, że bodajże regulamin yoyo zabrania przekierowań na inne domeny poza domeną yoyo, ale może Ci zadziała i nikt nie zauważy.

Nie martw się, wiele osób popełnia ten błąd zaczynając...

To dobry moment na zastosowanie canonicala.

A co do yoyo to faktycznie radzę stamtąd szybko uciekać. Miałam tam kilkuletnią stronę (też na początku popełniłam ten błąd i korzystałam z darmowych rozwiązań), w top 10 na najważniejsze frazy, generującą mi sporo ruchu. Co jakiś czas zdarzały się włamy na serwer i któregoś razu jak zgłosiłam to administracji z prośbą o naprawienie błędu, zablokowali mi stronę i nie odpisali na ani jednego maila.

przez takie yoya już pewnie sporo osób zniechęciło się do tworzenia stron internetowych i dbanie o "markę" tych stron. Ktoś chce zacząć poważniej działać a tu niestety okazuje się, że spora część jego pracy idzie na marne :D Jedynie doświadczenie się zwiększa ...

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności