Skocz do zawartości

Nowy Seokatalog

Deletor

Rekomendowane odpowiedzi

Heh, PIO3 też się nadaje do wielokrotnego użytku. Ale wykorzystałem 3 i 4 (chociaż z trójki można jeszcze korzystać)

Kotwica Kołobrzeg - jedyna racjonalna strona Kotwicy

Tworzenie stron www, pozycjonowanie - Kołobrzeg - Najlepsze usługi webmasterskie oraz SEO za najniższe ceny

Darmowy Katalog SEO - moderacja w 12 godzin

Zostały jeszcze

PIO17

PIO12

PIO10

PIO9

Na początku źle wkleiłem i faktycznie można było korzystać kilka razy z tego samego.

Mam tylko jeden problem, jak akceptuje wpis to na pocztę mi wywala błąd, znaczy się zwrócony mail. Przeleciałem już chyba cały katalog i nie mogę znaleźć nigdzie konfiguracji maila.

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

Podkategorie na pewno się pojawią. Na razie z racji zbliżających się świąt trzeba wrócić do reala :) i porobić coś innego :) Tak samo zaczną się pojawiać w większej ilości BL.

Szukam błędu z tymi mailami mógł by ktoś coś podpowiedzieć? Bo maile nie wychodzą od zaakceptowanych stron. A dla ludzi którzy robią to na zamówienie dla kogoś innego jest do bardzo przydatne.

Szukam błędu z tymi mailami mógł by ktoś coś podpowiedzieć? Bo maile nie wychodzą od zaakceptowanych stron. A dla ludzi którzy robią to na zamówienie dla kogoś innego jest do bardzo przydatne.

Konfiguracja-powiadomienia email-ustawienia: wysyłka poprzez SMTP, masz włączoną autoryzację? Dobrze ustawione porty?

Opcje ukryte są pod mało widocznym linkiem: (Ustawienia) na stronie Powiadomienia E-Mail

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

No i wszystko jasne. Tylko nie wiem czemu nie chce wysyłać z poczty na serwerze. No ale trudno na razie skonfigurowałem inną skrzynkę i już powinno wysyłać. Dla Tych dla których już dodałem strony postaram się wysłać info o akceptacji.

No i wszystko jasne. Tylko nie wiem czemu nie chce wysyłać z poczty na serwerze. No ale trudno na razie skonfigurowałem inną skrzynkę i już powinno wysyłać. Dla Tych dla których już dodałem strony postaram się wysłać info o akceptacji.

Info przychodzi tylko,że do katalogu ze spamem.

Domena aż prosi się o jakiś "apetyczny" wystrój :P Mam nadzieję, że niedługo coś zaprezentujesz, ale strony dodam z kredytem zaufania, że katalog będzie rzeczywiście zadbany.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności