Skocz do zawartości

Skierowania Firefox

szy

Rekomendowane odpowiedzi

Mar, a czy zmieniłeś język na angielski w zakładce Skierowania?

Ptaq, pomijając fakt, że te pieniądze chciałeś zdobyć w odrobine nieprzepisowy sposób to, powiem Ci, że ja również mam dużo rejestracji, a mało konwersji.

Natomiast Google mówi:

When a user you’ve referred to Firefox plus Google Toolbar runs Firefox for the first time, you’ll receive up to $1 in your account

I pytanie brzmi, czy Twój kolega uruchomił FF po instalacji?

Sam się zastanawiam, co wtedy, jeżeli ktoś już ma FF u siebie, do tego dochodzi Google Toolbar dla IE -- sam nie wiem.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak pod wszystkim jezykami, mam dalej tylko te białe standardowe :|

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

czyżby stawki za polskie instalacje wzrosły do 1$ ?

bo cos mi sie nie zgadzaja raporty :)

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

Ja właśnie zrezygnowałem , nie miałem rzadnego zysku a reklama była widoczna przez pare dobrych dni.

Jeśli wzrosły do 1$ to może jednak powróce do tego firefoxa , ale niestety na mojej stronie jest tak że większość ludzi wchodzi właśnie z firefoxa.

GuiStyles.com -serwis z plikami do modyfikacji wygladu pulpitu | blog.guistyles.com - mój blog o desktop modding | coxis.webhop.net - strona o ulepszaniu wyglądu linuxa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności