Skocz do zawartości

"Witam dobry dzień"

TRENS

Rekomendowane odpowiedzi

Dostajecie czasem tego typu spam?

"Hello good day,

How are you and how was your day? i hope all is well with you, My name is miss Angel,i know you maybe surprise how i find your email, i got your email today when i was browsing looking for honest partner,then i feel to drop this few line to you , and i will like you to contact me through my email so that we can know each other and exchange our pictures, and we maybe become partner.

(Remember the distance or colour does not matter but love matters a lot in life)

i am waiting to hear from you soon.

Thanks

Angel

Witam dobry dzień,

Jak się czujesz i jak minął dzień? Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze z wami, My name is miss Angel, wiem, że może zaskoczyć, jak znajdę adres e-mail, dostałem e-mail dzisiaj, kiedy byłem przeglądający szukam uczciwego partnera, to czuję do spadku tych kilka linii do ciebie, i i jak będzie można się skontaktować ze mną poprzez mój adres e abyśmy mogli wzajemnie poznać i wymienić się zdjęcia, a my może stać się partnerem.

(Pamiętaj, na odległość lub kolor nie ma znaczenia miłości, ale wiele spraw w życiu)

czekam, aby usłyszeć od ciebie szybko.

Dzięki

Angel"

Też tak spamujecie? ;)

Linkuj dalej i nie pier*ol

Ja tylko takie dostaję, długaśne litanie, spadku, biznesach itd., nawet kilka razy przez GoldenLine...

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Nie wiem jak u Ciebie, ale ode mnie chcieli przesłania danych osobowych etc. ;).

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności