Skocz do zawartości

Który darmowy hosting wybrać?

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja osobiście polecam CBA. Mam konto na yoyo i jest wszytsko ok - poza - problemami z bazą danych oraz z dostępem do plków .Htaccess - to jest bardzo istotne ponieważ kiedyś nie planowałem zakupić wlasnej domeny oraz płatnego hostingu. Jednak to się zmieniło i niedawno musiałem przekirowywać każda stronę z osobna.

Poza tym w cba jest lepszy kontakt z administracją na yoyo to kuleje.

Oba hostingi nie mają problemów z awariami. wybór należy do Ciebie.

Z darmowych to moze zins.pl jednak pomoc techniczna praktycznie nie istnieje. No i podobno hosting prowadzi 17 latek wiec wiadomo ;] Strony jednak działają bez zarzutu. Tylko pytanie - ile ten hosting pociągnie? Czy za tydzień nie okaże sie ze wchodzimy na nasza stronkę a tu ZONK -brak strony :D

ssl2.pl - całkiem niezły jednak mają od niedawna reklamy. Kontakt z adminem bardzo dobry.

000webhost.com - brak reklam ale lobią kasować strony. Pewne ograniczenia na serwerze jak np brak włączonego SQLite.

Z płatnych to może pwtel.net.pl - nie korzystałem ale jest dosyć tani 10zł najtańszy pakiet. Jednak jest to nowy hosting.

Diablo 1 Hellfire - Kronika | Diablo 1 Mod - The Awakening | Path of Exile |

Jeszcze mogę polecić darmowy https://pipni.cz/

Obsługa SSH.

Jednak może być problem z zarejestrowaniem konta z Polskiego IP bo dużo osób tam rejestruje konta tylko dla darmowych serwerów gier.

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

• 2 tygodnie później...

Darmowych hostingów nie ma - co to za interes trzymać u nich stronę i mieć ich reklamy a wszelkie ograniczenie nie są warte naszego zachodu - wszystkie darmowe opcje były przerabiane przeze mnie i powiem wasz szczerz że jest to g**niane rozwiązanie.

studio dźwiękowe - nagrania lektorskie

reklama - billboardy sponsorskie

film - filmy reklamowe

Przerobiłem kilkadziesiąt darmowych hostingów, polskich i zagranicznych, na każdym miałem dość obciążające precle, zajęło mi to z pół roku (nie polecam, strata czasu).

Po tym czasie mogę tylko podać 2 hostingi, które: nie usunęły mi konta, mają to co powinien każdy hosting posiadać (mysql, mail(), itp) oraz są równie szybkie co płatne:

zagraniczny: https://freei.me/

Polski: https://www.darmowyhosting.pl/

aha, nie, to nie jest reklama.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

• 2 miesiące temu...

@forbi

A nie lepiej tak normalnie - "Cześć, właśnie uruchomiłem darmowy hosting, zapraszam do korzystania, etc."

2011-07-12

Strona wystartowała...

To kilka pytań.

1. Jak ma się to "nieograniczona pojemność baz danych" do tego "250MB na stronę WWW i pocztę".

2. Brak reklam itp. - domyślam się, że hosting nie będzie funkcjonował non profit. Czyli czego można się spodziewać - za jakiś czas hosting stanie się płatny (tak było z 2ap), spam na maila czy coś innego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności