Skocz do zawartości

Który darmowy hosting wybrać?

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepszy z darmowych hostingów: https://www.000webhost.com/

Taaa a później płacz, jak konto jest usuwane ;)

Za darmo to nawet po ryju już nie dają :P

Jak ktoś twierdzi, że 12 czy 18 zł rocznie to dużo, to niech lepiej zajmie się uprawą marchewki, mniej stresujące :)

Wystarczy dopilnować przedłużenia - które przychodzi na e-mail - trochę zachodu nie zaszkodzi nie przesadzajmy - za to nie ma reklam. :)

Pracuje... pracuje... pracuje... ZIBICOM

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a czemu Ci .tk przeszkadza? Od xxx lat jest za free co najmniej od 8. Nawet proceder przechwytywania istnieje :) Dla darmowego blogasa nauczycielki w sam raz. Możesz to podlinkować wstawić sobie w stopkę linki i masz darmowy kontent za posadzenie na własnym hostingu. Jak dopilnujesz przedłużenia to masz ją na lata. Ja miałem tak, że po 2 latach chyba zapomniałem przedłużyć ale roboty nie wyczaiły więc odzyskałem chyba po miesiącu. A drugą co mi kumpel założył wieki temu niestety straciliśmy.

000webhost wywala strony jak za mały ruch jest. Niestety ale nawet włączenie jakieś protekcji nie uchroniło mnie przed wysiudaniem strony :/ Wartościowego nic tam nie było ino testowe niemniej jednak poszło się paść. Z darmowych mogą w każdej chwili wprowadzić opłaty bądź nieuciążliwe reklamy jak w keed.pl gdy upakowali ze 6 linków do stopki. Jak komu nie przeszkadza to brać. Masz jeszcze fwl.pl z nowszych darmowych i chyba hostinger.pl albo jakoś tak. Próbuj. Póki co nic złego się nie dzieje na fwl.pl :) hosingera nie sprawdzałem...

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności