Skocz do zawartości

wymoity na QLWEBA

Laki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

niezauwazyłem wcześniej tej wypowiedzi wię cdopiero teraz odpowiadam.

wymioty i inne bluzgi na niego to chyba najzwyklejsza zazdrosc ze komus cos sie udalo bo zednego merytorycznego przeciwskazania dla tego skryptu narazie nie przeczytalem.

długo nad tym myslałeś? najlepiej to każda krytyke sprowadzić do zazdrości i spokój :D poza tym my tu o katalogach a ty o silniku...

długo nad tym myslałeś? najlepiej to każda krytyke sprowadzić do zazdrości i spokój biggrin.gif poza tym my tu o katalogach a ty o silniku...

dokladnie 4,3452 sekundy. szczegółowy opis toku myslowego moge Ci wsłac na PW

no sorry jezeli ktos pisze

Jak zobacze jeszcze jednego qlweba to z w y m i o t u j e

to moim zdaniem dopierdziela sie do konkretnego skryptu a nie do smietnikowych katalogów w ogólności bo one także istnieja na innych skryptach i to nawet tych bardziej "szanowanych" (o dziwo chociaz zupelnie nie wiem dlaczego).

Sens stawiania precli jest taki że jak Google da nam bana na domenę do której linkujemy to będą musieli nam oddać samolot.

ale sie człowieku czepiłeś ;) czy moje sygnaturki muszą być za każdym razem komentowane? :(

o co chodzi? nie o sam skrypt qlweb - nie jesteśmy forum php żeby oceniać jego jakość. Problem juz kilka dni wcześniej opisywał inny user w jakimś katalogowym wątku. Chodzi o to, że zaczyna to przypominać stawianie dmozów (robienie śmietników). Bierze taki delikwent stawia qlweba na nowej subdomenie, wrzuca reklamy googla, żadnych zmian w wyglądzie (który defaultowo jest słaby), i z pustym katalogiem leci na forum już się pochwalić że jest nowy katalog. i że wkrótce na pewno będzie miał PR 6354634 i że google będzie go na pewno indexował i w ogóle. zero pracy i zero szacunku do tych, którzy chcieli by dodac swoje strony. może nie dla was wszystkich to ważne ale dla mnie akurat tak.

a sygnaturka właściwie nieaktualna bo wystarczył jeden dzień i już pojawił się nowy qlweb ;) więc po wymiotach... ;)

normanos ...

wcale sie nie czepilem bo uwazam tak jak ty ze stawianie nowego katalogu bez zadania sobie trudu zeby zmienic w nim choc odrobine to totalny bezsens. Jak patrze na nowe (niektore) qlweby to mnie krew zalewa :D

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

hegemonia dmoza juz dawno sie skonczyla (dokladniej w momecie gdy w likor zaczol wywalac kopie)

swoja droga ten skrypt nie jest niczym nowym tylko polaczeniem kilku rozwiazan

ktore ulatwiaja dodawanie strony do katalogu

natomiast co do wymiotowania... jesli ktos ma dodac strony do ok 30 katalogow qlweb

z czego 25 wyglada tak samo to mozna rzeczywisice sie zniechecic

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

nikt nikogo nie zmusza do dodania linków, tym bardziej w ogóle do interesowania się katalogami. jak widzicie kolejne dmozy to też dostajecie padaczki???

a te wymioty powodowane są jedynie obsesją dodawania się do każdego napotkanego katalogu :D (żartowałem oczywiście)

juz kiedyć napisałem - wymiotujący dodaja sie jak leci :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

niewykluczone ze masz racje. moze czas oficjalnie stwierdzic, ze jest juz nowa SEO choroba:

kulwebus wstretnikus - wystepuje w polsce, wywolywana jest dodawaniem sie do dziesiatek tam samo brzydkich katalogów, gdzie w każdym z nich trzeba zalozyc nowa kategorie (bo tej wlasciwej nigdy nie ma). zapadajacy na ta chorobę nie zauważaja, że dodają się do 1023942 kopii i mają ciagle wrażenie, że dodają swoją strone w kólko w jedno miejsce :D

leczenie: power off komputera na conajmniej 24h polączone z degustacja zimnego piwka i okładem z młodych piersi.

Tak jak wiele razy twórcy katalogów opartych o QlWeb wypowiadali się, stawiają katalog dla samego postawienia i pozostawiają na pastwę losu - tworzą się śmietniki. Wiele też razy wałkowany był temat wyglądu nowych katalogów opartych o ten skrypt np:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=9383

Uważam, że nikt nie zatrzyma tej lawiny nowych katalogów opartych o ten skrypt i ogólnie uważam, że jest na pewno lepszy i bardziej przyjazny dla osób dodających strony - od np: CNCat.

Zdecydowanie mało powstaje autorskich katalogów.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności