Skocz do zawartości

wymoity na QLWEBA

Laki

Rekomendowane odpowiedzi

to trzeba zrobić mały konkurs na najładniejszego klona DMOZ'a i pokazać, że można zrobić coś co nie będzie padaczką :)

jak dla mnie nr 1 to https://dmoz.brief-reklama.pl/ - ktoś widzał ładniejszy?

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja akurat stawiam na Qlweba ale zanim wystawie cos do konkursu to sie zastanowie zeby nikogo nie urazic. Wyglad wygladem ale wazniejsza jest dla mnie tresc i to co wazne w rozumieniu SEO. Sam staram sie zblizac do SEO ale wizytatorzy maja przedziwne pomysly ... :placze:

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

to trzeba zrobić mały konkurs na najładniejszego klona DMOZ'a i pokazać, że można zrobić coś co nie będzie padaczką :placze:

jak dla mnie nr 1 to https://dmoz.brief-reklama.pl/ - ktoś widzał ładniejszy?

Wlasnie skorzystalem z Twojego pomyslu:) https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=12114

chyba nie poczujesz sie urazony ...

A ja wracając do tematu, katalogów qlweb, to, iż katalogi powstają jak grzyby po deszczu, do tego dokładając to, że każdy nie podlega żadnym modyfikacjom, każdy zezwala na wpisy niemoderowane ułatwia pracę spamerom. Czyli tworzenie skryptów do automatycznego wrzucania stron do katalogu.

O co chodzi? Można zobaczyć w temacie.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Swoją drogą - ktoś ma i móglby się podzielić modyfikacją skryptu qlweb aby dodać do niego tokena? Takie proste zabezpieczenie przed dodawaniem do katalogu z automatu...

Podobno jest w "produkcji" przez autora skryptu.

Mi jednak bardziej przydała by się opcja zróżnicowania tytułu i opisu strony dodanej w kolejnej kategorii... niestety autor jest innego zdania :D

Wszelkie modyfikacje udostepniane przez autora sa tutaj QLWEB skrypt... widac nie wszyscy sa w kontakcie i w temacie

:D

Może mam zmętniały wzrok, ale nie widzę tam modyfikacji polegającej na dodaniu tokena... Może w ramach wykazania się byciem w kontakcie i temacie wskażesz mi gdzie taki skrypt znajduje się na blogu twórcy Qlweba.

Może mam zmętniały wzrok, ale nie widzę tam modyfikacji polegającej na dodaniu tokena... Może w ramach wykazania się byciem w kontakcie i temacie wskażesz mi gdzie taki skrypt znajduje się na blogu twórcy Qlweba.

A czy ja zmetnialem o tokenie ... nie pisalem o TOLKIENIE tylko o modyfikacjach dla tych co tego szukaja a Ty myslaes ze ja sie doczepilem ... zwrociles uwage na skopiowany cytat ... czytales wczesniejsze posty? poza tokenem sa jeszcze inne modyfikacje ... przemyj oczy i wloz okulary to ci odmetnieje.

Link podalem do strony na ktorej mozna napisac o problemach ....

Swoją drogą - ktoś ma i móglby się podzielić modyfikacją skryptu qlweb aby dodać do niego tokena? Takie proste zabezpieczenie przed dodawaniem do katalogu z automatu...

Podobno jest w "produkcji" przez autora skryptu.

Mi jednak bardziej przydała by się opcja zróżnicowania tytułu i opisu strony dodanej w kolejnej kategorii... niestety autor jest innego zdania :P

Dajcie mi jeszcze 1 dzień i mój katalog postawiony od zera powinien Was zadowolić ;)

Liszek

Interesuje Cię nurkowanie

Potrzebujesz tłumaczenie cv na angielski?

Największa ilość ofert pracy w jednym miejscu: praca za granicą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności