Skocz do zawartości

Konkurs

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Się czepiacie, znudziła się zabawa w katalogi i tyle :) Ja nie pokazuje liczby wpisów z innego powodu, odpuściłem zupełnie katalogi i w 1 który sobie zostawiłem zawsze wszystko moderuję na bieżąco. Jak jest zero w kolejce do moderowania to ludki myślą, że katalog nie działa i się boją dodać zupełnie jakby było kilka tys niemoderowanych.

...

• 1 miesiąc temu...
Ja wykopie temat z kolejną perełka... która już tu się pojawiła ale doszło ponad 2k wpisów:)

dodajlinka.pl

Stron oczekujących: 5049

Ludzie mający takie katalogi oddajcie je lepiej a nie marnujecie licencje domeny i czas innych:)

Bardzo dziwne że ludzie widzą tyle oczekujących np; 5000 i dodają jeszcze stronki :D

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

• 1 miesiąc temu...

No dziś katalogując stronę znalazłem świetny KATALOG STRON. Oto pewne dane statystyczne:

Opis strony:

(ilość znaków: 2000/24000)

(powyżej 2200 znaków będziesz mógł wstawić 1 dodatkowe linki do opisu)

Katalog przyjmuje wpisy od 2k znaków, od 2,2k umożliwia dodanie 1 linku, PR=2.

Kto odgadnie adres katalogu? :P

Podpowiedź: Zielona, standardowa skórka; "Skuteczny katalog stron".

Oczywiśce chodzi o www.qermi.pl

Ale to jeszcze nie najlepszy katalog: jaki seokatalog przyjmuje wpisy od 4 tys znaków i można wstawić link od 5 tys ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności