Skocz do zawartości

O co tu chodzi?

fizyczny

Rekomendowane odpowiedzi

witam

mam serwer vps, debian 5.5, plesk 9.5

mam 5 domen regionalnych i 3 "normalne". wszystkie maja podobnie ustawione dns. 3 domeny zwykle dzialaja ok. 2 domeny regionalne dzialaja ok. wszystkie te to sa wp. zaczalem wiec prace z kolejna regionalna ale ku mojemu zdziwieniu gdy probowalem odpalic instalke wp to zobaczylem inna strone (adres sie nie zmienil) z "normalnej" domeny. gdy znow wgralem index.html zmieniajac tytul by upewnic sie ze to ta domena to bylo ok. skasowalem i znow zamiast instalki byla wyswietlana inna moja strona...przekierowanie w zaleznosci od rozszerzenia? kasowanie domeny z panelu i jej ponowne tworzenie nic nie zmienilo. wczesniejsze 2 regionalne wskazuja dobrze tam gdzie trzeba...

na nowej problematycznej domenie htaccess brak, aliasow brak, wlasnosc plikow nieruszona (podobna jak w dzialajacych regionalnych), openbasedir none (jak w dzialajacych)...

ktos wie o co chodzi i jak to naprawic? dns sa takie same jak w dzialajacych domenach (tam gdzie kupilem domeny).

pozdrawiam i wesolych swiat:)

Widocznie masz plik config.php z zapisanymi danymi i się nie instaluje tylko wyświetla index...

Piszesz niejasno :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

to ze zdenerwowania:)

zaden config. to czysta instalka. ustawilem sobie baze, rozpakowalem instalke wp, skasowalem index.html i...ujrzalem inna strone:) sprawdzilem zrodlo i wyszlo ze to moja inna domena. wgralem znow index.html ze zmodyfikowanym title i wszystko wrocilo do normy czyli pokazalo index.html ten zmodyfikowany. dalej go skasowalem i znow zamiast ekranu instalacji wp gotowa strona...

dziwne

noo faktycznie! ale dobra wiem ktory to dowcipnis...:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności