Skocz do zawartości

50 darmowych backlinkow dziennie

PabloM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja tam nie wiem czy ta stronka taka fajna jest.. na mail spamowy, ktory tam dodalem w projekcie przyszly info ze stron typu tell a friend albo, ze podpisalem petycje..

natomiast dzialajacych linkow nie zauwazylem.. ale wyrywkowo z raportu sprawdzalem kilka, a potem olalem

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Jak szybko pojawiły wam się linki z tego blasta w Yahoo Site Explorer?

Powiedzcie mi też jedną rzecz. Rozumiem, że pole Name to w praktyce nic innego, jak anchor naszego linka. Ale pole Title/Subject: to do czego ma być? Wordpress nie posiada takiego pola, czyżby blasty szły na inne aplikacje niż WP?

Poszły 2 x 25 linków i.. 0 dodanych...

komentarze poblokowane, albo wogóle brak możliwości dodania. Zero powiązania ze slowami kluczowymi, raport bez danych co dodane co nie.

backlinksseo w wersji free 5 x lepszy .. gdyby nie te lagi.

tak żeby nie bylo że nie mam stopki .. analiza EEG metodami nieliniowymi brak CMS, nie zoptymalizowana, brak SEO, brak porządnych tagów, etc ale PR4 jest :]

Wrzuciłem cały raport do opcji "Check links" w Scrapebox'ie i niestety 0 dodanych... Jaki system sprawdzania ma SB? Przypuszczam, że nie ma w nim wielkiej filozofii, poza tym, że sprawdza w kodzie html czy link się pojawia, więc de facto świadczyło by to, że rzeczywiście żaden link nie został dodany...

Proste sprawdzenie może nie być do końca dokładne z kilku względów:

1) Komentarze nie zostały zaakceptowane

2) Widziałem, że blastował tez na księgi gości, więc przy większej ilości blastów nasz wpis mógł pójść na inną stronę, a tego nam już SB nie sprawdzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności