Skocz do zawartości

Automat do publikowania wpisów WordPress

lukio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Znam się trochę na PHP i chętnie napiszę narzędzie do automatycznego dodawania wpisów na blogach opartych o WordPress.

Potrzebuje tylko informacji jak wygląda taka operacja w teorii.

Powiedzmy że mam:

- adres WP na którym chcę dodać wpis

- login i hasło

- tytuł i treść wpisu

Czy częścią niezbędną do pracy będą źródła albo instalacja gdzieś u mnie WP?

Czy może wszystko uda się zrealizować z poziomu PHP z użyciem CURL?

Jak powinna wyglądać kolejność działań w skrypcie?

Co z ciasteczkami?

Witam,

Znam się trochę na PHP i [...] Jak powinna wyglądać kolejność działań w skrypcie?

Co z ciasteczkami?

Jeśli się znasz trochę na PHP :) to zobacz jak to jest zaimplementowane w WP.

Jeśli nie potrafisz do tego dojść samemu to stracisz tylko czas swój, a co gorsza innych zadając następne pytania tego typu .

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dzięki za info - jest to naprawdę cenna informacja :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności