Skocz do zawartości

Skrypt katalogu z obsługą kodów SMS

SEO Champion

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję skryptu katalogu SEO spełniającego następujące wymagania:

- darmowy

- opcja wyróżnienia wpisu po wpisaniu kodu, wcześniej ustalonego przez administratora (żebym mógł wgrać kody wyróżniające wpis)

- opcja wyróżnienia z linkiem zwrotnym

Pomożecie?

Kotwica Kołobrzeg - jedyna racjonalna strona Kotwicy

Tworzenie stron www, pozycjonowanie - Kołobrzeg - Najlepsze usługi webmasterskie oraz SEO za najniższe ceny

Darmowy Katalog SEO - moderacja w 12 godzin

Teoretycznie można to zrobić jak zmodyfikujesz Sobi do Joomla, jak potrafisz rzecz jasna.

Ja by tego nie polecałem, ale istnieje taka możliwość, przynajmniej teoretyczna.

Joomla + sobi to na katalog firm lepiej się nadaje , ale i tak marnie to wygląda :)

Nie stać mnie na SEOKatalog :/

Zastanawiam się nad FreeGlobes i modyfikacjach. Może coś z tego wyjdzie.

Tworzenie stron www, pozycjonowanie - Kołobrzeg - Najlepsze usługi webmasterskie oraz SEO za najniższe ceny

To kup skrypt Rokkiego za 50 zl, bo jeżeli nie stać cie na 50 zl, to nie będzie cie stać na przedłużenie domeny i hostingu, i twój katalog padnie wraz z wpisami, tragedia jakaś, ludzie chcą stawiąc płatne katalogi a 140 zl na skrypt nie stać.

I to jest porządna odpowiedź. Dzięki :)

masakra, kolejny "pozycjoner" Kasper Pajor

CYTAT

usługi webmasterskie oraz SEO za najniższe ceny

Czemu ceny najniższe to ja już mogę zrozumieć biggrin.gif

Po pierwsze, to chyba topic nie o tym. A po drugie, jak już coś mówisz, to może uargumentuj?

Dzieciaki nie bierzcie się za robienie katalogów jak nie dostajecie zbyt wysokiego kieszonkowego od rodziców shout.gif

Nie ukrywam, dopiero zaczynam przygodę z katalogami i nie chcę wydawać pieniędzy, dopóki nie będę pewnym że umiem stawiać porządne SEO katalogi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności