Skocz do zawartości

Średnia długość oczekiwania

lonerpl

Rekomendowane odpowiedzi

Zacząłem przygodę z katalogowaniem. Codziennie dodawałem stronę do około 10-15 katalogów. W seolighcie jest że mam stronę dodaną już do ponad 100 katalogów. A linków zwrotnych widzę ze 2. Ile średnio trzeba czekać na dodanie wpisu i po jakim czasie linki zostaną zindeksowane. Oczywiście wiem, że trzeba trochę odczekać ale na oko tak z miesiąć lub dwa? Wolę się upewnić.

Sprawdziłem gdzie wpisy do katalogu już się pojawiły i nie jest najgorzej. Zrobię pingowanie kilka razy i zobaczę co z tego będzie. Dziwi mnie jednak że, że prawie na żadnym katalogu postawionym na SEOKatalog mnie nie dodali. Czy to jest zbieg okoliczności, że akurat na tym skrypcie mam takie marne wyniki?

Oprócz pingowania podlinkuj jeszcze te wpisy w katach, chociażby w syfiastych webmini :).

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności