Skocz do zawartości

Pozycjonowanie forum

felix12

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzieś chyba był podobny watek, podstawa w takim przypadku, poza oczywiście zdobywaniem linków to optymalizacja oraz dbanie o dobrą indeksację w celu zwiększania długiego ogona.

Polecam:

- podobne posty

- tagi

- linki wewnętrzne

- mapy strony w html i xml

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Dokładnie wpierw optymalizacja strony później pozycjonowanie.

Jaka metoda pozycjonowanie będzie najlepsza w pozycjonowaniu forum???

Jeśli liczysz na konkretną odpowiedź to się nie doczekasz, dobrze tutaj wszyscy wiedzą, że wybór metody uzależniony jest od wielu czynników także od tematyki witryny, konkurencji, Twojego budżetu itp. itd. Jeśli sądzisz że wystarczy linkować to po paru miesiącach się zdziwisz i to bardzo, promocję/pozycjonowanie trzeba robić z głową i wybierać te miejsca, które mogą przynieść największe korzyści.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Jeśli nie znasz się na programowaniu to poszukaj wtyczek do Twojego forum. Pewnie znajdziesz kilka, które generują ładną mapkę forum, tworzą przyjazne URL'e. Z tego co wiem to do tych płatnych skryptów są bardzo duże rozwiązania, która wspomagają SEO. Ja z forum mam zazwyczaj miłe wspomnienia. Ładnie się indeksuje i wysoko trzyma się w SERPACH. Linkuj normlanie katalogi, zaplecze, bla, bla.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności