Skocz do zawartości

Fani audio cd

ravau

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo starszawy nie jestem, ale bardzo lubię przemykać między półkami sklepowymi z muzyką wszelaką, sprzedawaną na wymierających cd'kach :) Tym bardziej może wydawać się to młodym dziwne gdyż teraz króluje mp3. Więc pytanie do Was, czy nadal kupujecie płytki audio z muzyką, czy zdarza się Wam jak mi kupić czasami jakiś album bo spodobała się okładka :P

No i najważniejsze, gdzie kupujecie, gdzie udaje Wam się trafić na mega promocje (wiadomo, że ceny płytek w Polsce to jakaś tragedia). I czy znacie właśnie jakieś miejsca w necie gdzie można promocyjnie oryginalne płyty kupować.

Osobiście spotkałem się z promocjami na allegro gdzie ktoś wystawiał zakurzone ale oryginalne płytki (np Kultu sprzed n-lat) bardzo tanio. W media markt rzadko zdarza się znaleźć coś przecenionego, częściej w empiku. No i podobno w supermarketach da się trafić na perełki za parę złotych, wystawionych z magazynu na pałę, bez znajomości tematu, ale nie trafiłem jeszcze na coś wartościowego, jedynie musicale wykonywane przez podrzędnych śpiewaków ;)

Pozdrawiam

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Ja kupuję :-)

Ale nie wszystko jak popadnie bo :

a) ceny są jakie są

B) nie wszystko jest warte wydania chociażby 20zł... :)

ATB - kupuję po kolei to co wyda, bo wiem, że się nie zawiodę. A muzyka którą tworzy (bądź mixuje) zawsze mi w 100% podchodzi dlatego np. z niecierpliwością czekam na piątek 29 kwietnia (nowy album Distant Earth ;) )

A tak to pojedyńcze sztuki - Tiesto, Armin Van Buuren, z polskiego HH - Fokus ( PFK, pokahontaz itd), Peja (RPS, SLU), OSTR itd itd. :P

Sporo autem jeżdzę, więc tam tylko praktycznie słucham z CD - w domu MP3 :)

Pozdrowienia

Czasem coś się kupi na CD - kiedyś płyty Tiesto, jakieś składanki Trance, jednak nie ma to jak vinyl, w którym jakość dźwięku doprowadza do orgazmu :) Poza tym, sam klimat słuchania z gramofonu robi swoje ;)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Ja co jakiś czas kupuje używane ale w dobrym stanie płytki z eBay, głównie z UK ale zdarzyło się, i z USA po 20-30zł mi wychodziło z przesyłką :) Wychodzę, z założenia, że najlepsze płyty trzeba mieć w oryginale na półce, a mp3 to na dobrym sprzęcie nie nadaje się do słuchania, więc jak już coś ściągać to we FLAC :)

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

Brat znajomego prowadzi od kilku lat sklep z muzyką gdzie zawsze są promocje na jakieś płyty i czasem można znaleźć coś dobrego w dobrej cenie.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności