Skocz do zawartości

Mediologia.pl

mediologiaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wraz z ojcem postanowiliśmy stworzyć portal internetowy i tak powstała nasza strona na początku kwietnia. Generalnie są to moje pierwsze kroki w tym kierunku i zastanawiam się czy wygląda to dobrze.

Powoli staramy się rozkręcać portal który początkowo miał być tylko darmowym kursem Linuksa, jednak poszliśmy o krok dalej i zaczynamy analizować media (mediologia - nowa nauka pochodząca z Francji)

Potrzebuje opinii speców, a wy wszyscy nimi jesteście, a więc wasze opinie będą pomocne, abym mógł zlikwidować wady.

Wiem że nie ma szału i wciąż coś zmieniamy, no ale mi ciężko oceniać własną pracę pod każdym względem, bo aż taki autokrytyczny nie potrafię być :D

zapraszam:

www.Mediologia.pl

zupełnie inny portal, trochę śmiechu, polityki, nowinek no i obszerny kurs Linuksa:Linux

Tworzenie stron www

jak na amatora który stawia pierwsze kroki to całkiem przyzwoicie, nie spodobało mi sie to, że jak odpaliłem stronke to pierwsze co zobaczyłem twarz Jarka Kaczyńskiego :)

czarter jachtów - czarter jachtów wyjazdy firmowe - wyjazdy firmowe

Dzięki.

Tak szablon stworzony w artisteerze a to wg Ciebie aż takie złe to jest ? Oprócz stworzenia wszystkiego od podstaw znasz coś lepszego niż ten program ? bo chętnie bym również poznał :) Co wg Ciebie można dodać by był szał ? :)

Co do zabezpieczeń fakt, zupełnie zapomniałem, czy już teraz po paru zmianach jest lepiej ? bo aż ta dobrze jeszcze się nie znam.

Dzieki za rady poczytam o tych seo url.

zupełnie inny portal, trochę śmiechu, polityki, nowinek no i obszerny kurs Linuksa:Linux

Tworzenie stron www

Przeczytałem kilka artykułów. Zauważyłem, że często pojawiają się błędy w stylu "u chwycili" w artykułach (przeczytałem trzy i w każdym jakiś błąd znalazłem). Portal jest na pewno antypisowski - czyli proplatformiasty ?

Apartamenty i hotel na godziny kraków jedyne takie miejsce w Krakowie - Hotel MARGOT apartments

Mapa dojazdu do pokoje na godziny Kraków profil MARGOT apartments

Podgórze apartamenty na godziny Kraków - margotkrakow.pl - noclegi w Krakowie.

W jakich dokładnie artykułach ? abym mógł błędy poprawić.

Nie portal nie jest "proplatfiormiasty", ani antypisowski. Analizujemy po prostu co się dzieje w Polsce i na świecie i wczytując się możesz zauważyć że nie krytykujemy tylko PiSu jak to Tobie się wydaje.

Tworzenie stron www

zdjęcie Putina za bardzo rozciągnięte, a tak czytelnie a to najważniejsze

Wiem że jest zbyt rozciągnięte ale niestety żadnego innego fajnego portretu w sieci nie mogłem znaleźć na którym można umieścić pingwinka Linux :wow:

Aż tak bardzo przeszkadza wg Ciebie ?

Tworzenie stron www

No wiesz jakby to na podstronie było to trudno, ale tak na głównej i jeszcze na samym środku to się rzuca od razu w oczy.

Psuje takie dobre wrażenie. Lepiej znajdź jakieś inne zdjęcie.

Ufff a już myślałam, że ktoś mi pomysł podpierniczył ale na szczęście nie :D

Stronka zbyt poważna nawet biorąc pod uwagę, że to poważne sprawy są tam zawarte. O treści nie wspominam, bo akurat nie o to tu chodzi. Ogólnie tematyka dość zawężona i raczej będzie to przy dużej pracy i wysiłku fajny serwis niszowy.

Największy internetowy sklep dla zwierząt - https://all4animals.pl

Ufff a już myślałam, że ktoś mi pomysł podpierniczył ale na szczęście nie ;)

Stronka zbyt poważna nawet biorąc pod uwagę, że to poważne sprawy są tam zawarte. O treści nie wspominam, bo akurat nie o to tu chodzi. Ogólnie tematyka dość zawężona i raczej będzie to przy dużej pracy i wysiłku fajny serwis niszowy.

No wiem że to zbyt poważnie wygląda, a jak dobrze wiadomo czytelnik w necie lubi prostotę i bzdury w 99% przypadków. No ale aby coś rozwinąć musimy najpierw zaczepić się podstaw a później małymi kroczkami to powiększać.

Dlatego tu napisałem żeby dowiedzieć się jak zoptymalizować portal, bo sam wiem że jest jeszcze sporo roboty żeby było to optymalne dla internauty.

Zawężona strona jest w tym momencie bo ciężko w parę osób w 10 różnych kierunków zmierzać :) nie jesteśmy wp ani onetem którzy mają całe garnizony "pisarzy" :)

No ale mam nadzieję że jak już rozwiniemy wszystkie tematy które mamy zamiar nie będzie ona już tak zawężona :)

Dzięki za opinie :)

A ja tera dalej idę myśleć co tu zmienić :P

Tworzenie stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności