Skocz do zawartości

Pan Googleguy

kava

Rekomendowane odpowiedzi

Wiedziałem, że taki wątek powstanie. :D

Chciałem tylko przypomnieć, że +- rok temu przerabialiśmy to samo i z tamtego wątku chciałem coś zacytować

Mi nie chodzi o to, zebyscie klikali w reklamy, tylko ludzie wchodzacy na forum z wyszukiwarek. Oni nie szukaja forum, tylko jakis informacji czesto niezwiaznych z forum. Wejsc na forum w samym grudniu z samego Google jest ponad 6000 przy uzyciu prawie 3000 roznych fraz. TO wlasnie dla tych wejsc sa reklamy, a nie dla nas.

Nie wydaje mi sie rowniez, ze to zbytnio przeszkadza. Zadnych wyskakujacych okienek nie bedzie (chyba ze otrzymacie prywatna wiadomosc).

Od tamtego czasu ilość wejść z google i ilość różnych fraz się zmieniła. Jest tego sporo...

Jak narazie efekty widzę dobre. No i zauważcie, że reklam między postami nie było dopiero od końca sierpnia, bo na phpbb były i jakoś nikomu to nie przeszkadzało.

Ale czemu "GoogleGuy" ? W końcu to nick konkretnej, powszechnie znanej nam osoby.

Szczerze to nie wiedziałem jaki nick dać temu botowi. A co do samego nicka, to zobacz na ilu forach jest ktoś o nicku michal i napewno to nie jestem ja. Nie upieram się jednak, może zmienie.

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie da się ukryć, że w wersji phpbb reklamy były dużo mniej upierdliwe.

W tej formie jak teraz niestety przeszkadzają :/

Może spróbuj zmienić format...

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Wydaje mi się, że już nie po tak długim czasie większość ze stałych bywalców przestanie zauważać wspomnianego GG.

A format reklam chyba bym zostawił, wydaje mi się, że będzie generować większe zyski, aniżeli 468x80.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Wydaje mi się, że już nie po tak długim czasie większość ze stałych bywalców przestanie zauważać wspomnianego GG.

Tak też było na phpbb. Pierwszego dnia wzrost CTR o kilkaset procent, a następnego już w normie...:D

A format reklam chyba bym zostawił, wydaje mi się, że będzie generować większe zyski, aniżeli 468x80.

Też mi się tak wydaje, ale dla testów zobaczę.

A ja sie zastanawielm, co to za pitok :brawa: Profilu nie ma, nic nie pisze (mam filtr zawartosci wlaczony). Juz chcialem zglaszac spam :brawa:

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności