Skocz do zawartości

Czy zbieranie szukanych fraz i linkowanie ich to spam?

tosik

Rekomendowane odpowiedzi

Już nie raz irytowałem się jak w google znalazłem identyczna frazę z szukaną przeze mnie a tam na stronie znajdowałem jakąś farmę fraz szukanych w google jak tu np.:

https://www.seoparty.net/search/przekeirowanie

Czy to jest spam wg. wytycznych google?

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

Szukałem odpowiedniego działu ale nie znalazłem teraz czytam:

Prosimy o niezakładanie w dziale Pozycjonowanie i Optymalizacja tematów nie wnoszących niczego nowego do zagadnień SEO.

Tego typu tematy będą przenoszone do działu dla początkujących

Czy mógłbym poprosić o przeniesienie? :)

A czy wyświetlanie ich na stronie bez linkowania - bardzo często to widać na SEO blogaskach - to tez spam?

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

Jeśli będzie to nieprzydatna dla userów lista keywordów to nadal może to być potraktowane jako spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności