Skocz do zawartości

Coś o mężczyznach z punktu widzenia kobiety...

Styx

Rekomendowane odpowiedzi

No, to poczytajmy sobie - my męskie szowinistyczne świnie :)

https://kwejk.pl/obrazek/57285

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

rewelacja - wyslałem żonie :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

859436f6db961ee68a93d90.jpg

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Fajne jak ktoś ma z tym problem, jednak za dużo bluzgania w tym wszystkim.

Niestety ale czytając to raczej nie przychodzi mi na mysl atrakcyjna i madra kobieta która miałaby to napisać, raczej odwrotnie...

Kobiety czasem muszą się przyczepić, jeśli faktycznei dzieje sie to czasami to wszystko jest w normie :D

Ktoś jednak Panów musi do prządku doprowadzać...

Dwa teksty są rewelacyjne. Muszę je pokazać w pracy (gdzie 99% to kobiety) i narzeczonej - może wreszcie się skusi, aby wyprasować mi spodnie i przestanie mi wytykać gdzie jeszcze nie dokładnie posprzątałem (bo w końcu posprzątałem i mi się podoba, dla mnie jest czysto) i przestanie mnie się głupio pytać - czy oglądasz ten mecz (później pstryk i M jak Miłość, o masakra), a przede wszystkim zrozumie, że koło to też figura, zaś spodnie poszarpane przy nogawkach jeszcze się nadają do chodzenia (oj dużo by tu jeszcze trzeba było wymieniać).

Ktoś może ma te teksty w jakimś pliku testowych (html, txt, czy cokolwiek innego), bo nie chce mi się poprawiać błędów z OCRa ?

Tekst świetny, tylko on działa trochę w dwie strony - ludzie obecnie są tak wygodni, że szukają księcia/księżniczki z bajki, a jak sie nie podoba to wypad i stąd jest niestety tyle rozwodów.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

RACZEJ mało prawdopodobne, by to w ogóle napisała kobieta, ale mimo wszystko niezłe :)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności