Skocz do zawartości

The program for site promotion!

XDmiB_

Rekomendowane odpowiedzi

PC XseoN - the program for promotion your site, a blog, etc. Is a self-sufficient product, i.e. at it there are ALL NECESSARY TOOLS for advancement of Internet resource, or mailings of your information on other web resources.

Contains:

1. The Automatic registrar (autosubmitter), DISTINGUISHES ON the FULL AUTOMATIC MACHINE CAPTCHA;

2. Universal parser references in Yandex search engines and Google c support of all available modes and search tags;

3. Proxy checker (HTTP, HTTPS, SOCKS proxy);

4. Сhecker the Internet of resources;

The detailed description https://www.xseon.ru/index.php?option=com_c...8&Itemid=29

Download Demo ENG - https://www.xseon.ru/download/Demo/ENG/XseoNDemoInstall.exe

Download Demo RUS - https://www.xseon.ru/download/Demo/RUS/XseoNDemoInstall.exe

Ale nie testowałem jeszcze, może jutro ma urwanie głowy, jak to po świętach :wow:

Automatem spamuje phpBB ( piszą ze wszystkie dostępne captcha rozpoznaje własnym OCRem) dodaje komentarze LiveJournal tez z automatu również te zabezpieczone captcha.

ma wbudowany harwester, obsługuje proxy, 36 watki jednocześnie.

@XDmiB_ How much it costs in $ ?? Is there possibility to buy using paypal ?

Tworzy konta bardzo wolno ale tworzy (chyba, że to ograniczenie demo) . Kompletnie dupowaty interfejs, nie wiadomo o co chodzi, przekład na angielski chyba jedynie trochę czytelniejszy od ruskiego. Odpaliłem linki z demo, utworzyłem kilka profili dalej nie testowałem bo nie mam cierpliwości do wersji demo.

Może mnie ktoś oświeci ile to kosztuje co to jest to WMZ jak się przekłada na $ , przydałaby się płatność paypal.

...

Ja kilka dni temu kupilem WMZ tutaj -> https://buywmz.com/cards - placilem poprzez posrednika LiqPay i myslalem, ze mnie oszukano :wow: Wychodzi chyba troche taniej niz konwerter paypala choc ja placilem karta. Po dwoch dniach bez WMZ wyjasnilismy, ze do mnie na skrzynke nic nie doszlo a oni niby wyslali. Przesłali kody poprzez icq i wszystko ok.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Wymiękłem na testowaniu własnej listy proxy.

Prawie na każdym kroku coś nie działa lub nie wiadomo o co chodzi autorowi.

Listę proxy podaje się i w projekcie i później, nie wiem po co. Stopka ma ograniczenie do 40 znaków, do tego trzeba je podawać w różnych językach. Nie widzę opcji zrezygnowania z postowania, a mi zależy tylko na profilach. Generalnie na każdym kroku są błędy albo krzaki. Odpuściłem, gdy własna lista proxy nie chciała zacząć się sprawdzać (niesprawdzonej się nie da wystartować), a ta pobrana od nich była do kitu.

Jak widać da się odpalić, ale..polecam tylko przed snem, bo potem głowa boli.

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

własna listę proxy można mieć, ale nie w wersji demo, przetłumacz sobie tłumaczem i zrozumiesz, te "błędy" to ograniczenia wersji demo.

Nikt nie namawia do kupowania produktu, przynajmniej ja ;), nie jest nastawiony na rynek ENG, to raczej mala spamiarka na rynek wschodni.

Ktoś prosił podać takie linki, to podałem.

Wiem, dzięki. Nie piszę, że to zły soft, bo nie doszedłem do końca, ale poprawka tłumaczenia by się przydała.

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności