Skocz do zawartości

SeoQuake i Firefox 4 - działa Wam?

zsedc

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

może prozaiczne pytanie, ale jak ustawić aby dla

[NAME]=Google index wyświetlało site dla google.pl i języka pl

[TITLE]=I

w takiej posatci jak poniżej wyświetla mi 0

[url_R]=https://www.google.pl/search?hl=pl&safe=off&q=site%3A{domain}&btnG=Search

eh u mnie w sobote - tak ni z gruszki, ni z pietruszki przestal sobie SEOQuake dzialac - na wersji 3.6

Instalacja nowego FF nie pomogla. Przeinstalowanie wtyczki nie pomoglo. Przeinstalowanie wtyczki na najnowsza nie pomoglo.

Ktos sie gdzie natknal na jakies info, ze cos jest z tym SEOQuakiem nietak ostatnio ?

Unikalnatreść.pl - bo wartościowy content to podstawa!

Skuteczny SEO Copywriting!

Nie wszystko działa poprawnie ale działa - niestety nie chodzi jeszcze na becie ff 5.0

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

• 1 miesiąc temu...

Błąd 999 wyrzuca jak męczysz yahoo z tego samego ip (za duzo odpytan w krotkim czasie). To nie jest wina Seo4FF. Mozesz probowac ustawic opoznienie- 'delay' dla odpytan w zakladce advanced, lub jesli masz dostep do proxies zainstalowac wtyczke do ff (np premium proxy switcher, foxy proxy) podpiac te proxies do wtyczki i przelaczac sie pomiedzy ip.

seo for ff jest fajne ale sa alternatywy: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/se...amp;x=0&y=0

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Jak widzę temat już jest :) więc zapytam się tutaj - nie działa mi seoquake pod FF 7.0.1 - wersja wtyczki najnowsza - czy ktoś też ma podobny problem - żadne reinstalacje nie pomagają :/ - pokazują mi się tylko w standardowym pasku linki int/ext - przy całej reszcie są znaki zapytania. Będę wdzięczny za sugestie...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności