Skocz do zawartości

A gdyby takie coś zrobić ?

adiectus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Tylko ciekaw jestem czy są wśród was wstępnie chętni do dodawania ciekawych i dobrych tekstów z linkiem/linkami w tekście ?

oczywiście, zobacz, jak prężnie rozwijają się serwisy z artykułami do przedruku typu artelis.pl, publikuj.org, albercik.pl, artykuly.com.pl. Zrób coś na wzór tego, a nie zwykłego precelka, to na pewno wypali ;) Takich serwisów wciąż brakuje.

A czym tak na prawdę różni się to od precla?

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

na razie 100-150 UV z samego google ale raczej idzie w górę;) Myślę że głównie pasowało by zmienić grafikę + dodawać więcej artykułów :) Ogólnie głównie są wejścia na dane artykuły a nie na główne frazy pozycjonowane :)

Te szablony co podałeś zbyt bajeranckie i ciapate- z takich będziesz miał jeszcze mniej klików w reklamy.

Ogólnie serwis bardzo ciekawy. Czytam artykuły już z godzinę ;) Powodzenia

Na razie ogólna grafika zostanie ale zmienię logo na po prostu nazwę + może slogan oraz zmienię to wielkie okno które jest teraz z wybranym artykułem na coś takiego jak jest tu:

https://www.unexplained-mysteries.com/

Chodzi o Latest updates. Myślę że to będzie dobry wybór.

Co do zmiany grafiki byłbym za czymś w stylu Nautilusa (bardziej "zniebieszczył", np. kolor linków w menu i tagów).

Na Twoim miejscu nie przekształcałbym tego serwisu w "nietypowego" precla, tylko zmienił grafikę, top i spróbował zwiększyć odwiedziny.

Jako, że mam kilka podobnego typu serwisów (Infra, FN, NA) zasubskrybowanych w Czytniku to i ten sobie dodałem, mam nadzieję, że tematyka pozostanie jaka jest. Wieczorem, po meczach LE, poczytam kilka artykułów (choć jak teraz patrze na pierwszy lepszy to strasznie on krótki...).

... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni.

Niestety zauważyłem że większość ludzi lubi bardziej zwięźle napisane artykuły. Dzięki temu że są krótkie będzie ich więcej a to na pewno też jest na plus:) Oczywiscie będą się trafiały też długie.

I grafika zmieniona. Tematyka zostaje taka jaka była (tak jak radziliście) a po prostu wprzyszłości zrobię osobnego mocnego precla lub katalog stron:)

Jak się podoba nowa grafika ?

Moim zdaniem lepiej wszystko wygląda niż przedtem i zobaczymy jak to się przełoży na ilość userów zostających na stronie:)

Obecnie nie ma reklam i nie będzie przez najbliższe kilka tygodni a może i dłużej bo teraz zależy mi na stałych czytelnikach oraz na budowania mocy strony tak by coraz lepiej wypadała w google :P

Grafika ładna ,przejrzysta...7/10 Powodzenia ;)

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Hmm... I trochę artykułów zostało już dodanych i dodanych będzie. Jak je oceniacie? Są krótkie ale wydaje mi się że tak jest lepiej bo jest zwięźle i na temat (tak myślę). Dziennie są 3 artykuły więc można się sporo ciekawych rzeczy dowiedzieć;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności