Skocz do zawartości

Katalog www.czas-prl.pl PR 4

grzechx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U4U768S9 wykorzystany. Dzięki. Czy nie podając ani kodu ani linka zwrotnego można doda stronę?

Kotwica Kołobrzeg - jedyna racjonalna strona Kotwicy

Tworzenie stron www, pozycjonowanie - Kołobrzeg - Najlepsze usługi webmasterskie oraz SEO za najniższe ceny

Darmowy Katalog SEO - moderacja w 12 godzin

popraw miniaturki...

powinno byc w formacie

https://images.shrinktheweb.com/xino.php?stwembed=1&stwxmax=120&stwymax=90&stwaccesskeyid=xxxxxxxxxxxxxxx&stwurl=[adresstrony]

gdzie xxxxxxxxxxxxxxx to Twój acces key z shrinktheweb.com

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Chyba zrobie tak że wpisy będą darmowe i dadane bedą na pewien 14 dni. A premiumy dożywotnio.

Nie chcę Ci podcinać skrzydeł, ale nikt przy zdrowych zmysłach nie doda nawet za free wpisu, który automatycznie zniknie za 14 dni...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Chyba zrobie tak że wpisy będą darmowe i dadane bedą na pewien 14 dni. A premiumy dożywotnio.

Nie chcę Ci podcinać skrzydeł, ale nikt przy zdrowych zmysłach nie doda nawet za free wpisu, który automatycznie zniknie za 14 dni...

Masz rację. Wpisy są płatne ale za niewielką kwotę można zrobić taniej przelew w PayPalu (2,2zł) lub wysłać SMS i otrzymać upragniony wpis :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności