Skocz do zawartości

Katalog www.czas-prl.pl PR 4

grzechx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
To nie swl, tylko zwykłe linki. Wstawione na jakiś czas w stopce. Jak wygasną nie będę już wstawiał nowych.

No i cena za wpis to 2.2 zł przelewem więc nie trzeba płacić 3,6 zł.

Hehehe - a jaka to różnica? Swl-e to też zwykłe linki. Wygląda identycznie i ma takie same przeznaczenie. To sprawia, że linki z podstron tego katalogu są bezwartościowe. A płatność za bezwartościowe linki to już przesada.

Nie wnikam, czy jest to kwestia licki, czy nie. Po prostu stwierdzam fakt.

Oferuję usługi SEO w zakresie j. niemieckiego

• 2 tygodnie później...
Widzę że właściciel tego katalogu chce wycisnąć z niego jak najwięcej kasy oferując bardzo mało bo strona jest słabo linkowana.

Zawsze się znajdzie ktoś kto powymyśla- może konkurencja. Wpisy stoją b dobrze w wynikach google, nikt nie narzeka.

Page rank = 4 , linków wychodzących jest zdecydowanie mniej niż było. Opłata jest symboliczna więc nie ma i nie będzie spamu.

monstrum - nie ilość linków tylko ich jakość się liczy.

Na pewno lepszy wpis u mnie (za 2.2) niż w większości płatnych seokatalogów (może oprócz katalogu "gazeta").

Mulasty system płatności, godzine. czekałem na wysłanie kodu, wysłałem aż drugi raz i po godzinie przyszły dwa kody.

Rzucam więc dla kogoś jeden kod, bo ja nie mam cierpliwości na ten katalog.

FB1KQMG7

jeśli ktoś chce może podlinkować stronę z mojej stopki, choć i tak pewnie jakiś leser wykorzysta ten kod. :)

Najlepsze Serwery CS Reksio. Zapraszam

Mulasty system płatności, godzine. czekałem na wysłanie kodu, wysłałem aż drugi raz i po godzinie przyszły dwa kody.

Rzucam więc dla kogoś jeden kod, bo ja nie mam cierpliwości na ten katalog.

FB1KQMG7

jeśli ktoś chce może podlinkować stronę z mojej stopki, choć i tak pewnie jakiś leser wykorzysta ten kod. :jezyk1:

To już niestety kwestia dotpay'a mogą zdarzyć się opóźnienia w wydawaniu kodów.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności