Skocz do zawartości

Jak to w końcu jest?

dj74

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

może ktoś mnie jednoznacznie oświecie - jak to w końcu jest - czy można mieć na jednej stronie 3 bloki reklam + skierowania adsense + skierowania firefox?

Wydawało mi się, że nie - ale już teraz nie jestem pewien - bo właśnie tu (czyli na forum) widzę taki zestaw.

pozdr.

Daniel

Skoro o blokach to też mam jedną wątpliwość - dotyczy umieszczania 2 bloków tego samego typu na jednej stronie, wiem, że dawniej to było zabronione, ale teraz często się z tą praktyką spotykam i chciałbym się upewnić, czy ktoś kto stosuje taki układ nie miał z tym problemu /regulamin/ lub czy jest to teraz dozwolone ?

https://adsense.blogspot.com/2005/11/from-mail-bag.html

i nigdy wiecej pytan o to pliss :D

We say: Yes, on each page of your site AdSense is now able to support up to:

* 3 ad units

* 2 AdSense for search boxes

* 1 link unit

* 1 referral button per product (i.e., 1 AdSense referral button and 1 Firefox plus Google Toolbar referral button).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności