Skocz do zawartości

Pro link - używa ktoś?

Fiat Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Co myślicie o pro link? Można na tym zarobić normalne pieniądze? Obliczarka ze strony podała mi, że mogę zarobić 4 tys. zł miesięcznie.

Druga sprawa: za takie coś dostaje się bana? Czym skutkuje usunięcie mojej strony z wyszukiwarki prolink? Powinienem coś takiego instalować na mojej wartościowej stronie, a nie zapleczu?

Ja testuje od dwóch dni. Trzeba dać chłopakom szansę - póki co mało ogarniam ten system wrzuciłem swoje stronki auto-moto kupcy się znaleźli ale za link za ok. 30 parę groszy za miesiąc.

Choć mam jeden link do zaakceptowania za 28 zł za miesiąc ale coś są problemy z wdrożeniem skryptu pod IPB najnowsze walczę z technikami razem by jakoś ogarnąć temat.

Mnie ich szansa mało obchodzi, bardziej interesuje mnie to ile mogę zarobić. Tematyka mojej strony to motoryzacja jak u Ciebie, szkoda, że wcześniej nie napisałeś to bym nie dodawał swojej strony, a jako, że już dodałem to poświęcę 5 minut na instalację i zobaczę co dalej :unsure:

Trzeba przyznać, że pomysł ciekawy - taki SWL w którym zamiast punktów są pieniądze. Mam nadzieję, że filtra nie dostanę ani bana.

Twój serwis może zarabiać do 5224.80 PLN / miesięcznie

hohoheheh :unsure: fajnie by było, a na razie to grosze ;) Choć muszę przyznać, że ostatnio jakieś ożywienie, nie ma dnia bez akceptacji.

Gorzej, że te ich instalacje ciągle szwankują.

Nie wiem, czy tak powinno być, ale u mnie wyświetla się zduplikowana strona główna - jako "strona główna" i jako "strona 1 stopnia". Za link na "stronie głównej" trzeba zapłacić koło 28 złotych, na "stronie 1 stopnia" idzie po 30 groszy. Z oczywistych względów, kontrahenci wybierają u mnie stronę główną jako "stronę 1 stopnia", przeez co tracę większość możliwego zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności