jez Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Spokojnie, są plany awaryjne. Poza tym niedziela zapowiada się słoneczna. Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananasltd Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Ja, znaczy banan - również się wypiorę... _______________________________________________ ps. te serwery u was 21.18, gg 1.16, u mnie 23.19 średnia jest prawie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 oj w krk będzie wesoło w ten weekend, trafiacie prosto w juwenalia ;- ) Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noodly Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 @bananasltd - imię i nazwisko to dopisze do listy, osoba towarzysząca czy sam ? @patro - zgadza się zgadza się celowo o tym nie pisałem żeby ludzie nie wybrali np. koncertu kultu hehhehee. moneybox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 No i jeszcze Noc Muzeów, za złotówkę wjazd do N muzeów w Krakowie, w tym do nowo zrobionych podziemi Rynku, ja tam bym w sumie chętnie poszedł, ale generalnie to raczej nie pod nasze towarzystwo. Tak więc jak mówiłem, na wypadek złej pogody mamy alternatywy i nie tylko muzealne. Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 jez napisał(a): [...] mamy alternatywy i nie tylko muzealne. Pozdrawiam, J. do mnie pijesz ?? Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson_ek Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Jeszcze ja! Robert Sumera - bez noclegu - sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 proszę o dopisanie ekipy statlinka, noela i adka. Bedziemy raczej popołudniu w sobote. Spanie we własnym zakresie. Coś może krakusy polecą przyzwoitego jesli chodzi o hotel ale bez przesady z cenami na odcinku PKP -Swietego Jana? Do zobaczenia STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Dopisani. Adek - podałem miejsca noclegowe na FB, wczoraj tam jeszcze były miejsca. J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Arturro (Artur Kuschill) - do Cienia z osobą towarzyszącą, kryspinów niestety odpada Paweł Stach - sam - tylko piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noodly Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Artur dopisany, Paweł nie bo na piątek lista nie obowiązuje Ważna informacja osoby które nie będą wpisane na listę a będą chciały dołączyć na sobotniej imprezie będą mogli wejść na hasło "seoparty". Bramkarz zostanie poinformowany. moneybox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 To zaczynamy już za ok. 48h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildu Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 noodly napisał(a): Bramkarz zostanie poinformowany. Mam nadzieję, że Borubar został powołany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Jedno jest pewne - Dudka nie będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noodly Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 śmiejcie się śmiejcie, komuś może się przydać informacja. Lepiej powiedzieć seoparty niż płacić 10-15 zł za wjazd Jestem już przygotowany, piwka zakupione ale nie wiem jak długo wytrzymają, juwenalia są od dzisiaj moneybox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.