Skocz do zawartości

Jak ostrożnie podnosić pozycję?

metju

Rekomendowane odpowiedzi

Z qlwebów możesz linkować podstrony, chociaż obecnie już chyba mało kto robi to ręcznie.

SWLe rotacyjne, to też dobry pomysł na indeksowanie wpisów w preclach, zazwyczaj wystarczy 1-2k pkt, na przyśpieszenie indeksacji.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Można ale czy to pomoże to nie wiem bo z tydzień temu pingowałem 20 wpisów w katalogach i do dzisiaj żaden nie jest zaindeksowany.

Powiem szczerze, że ostatnio coś mnie podkusiło i wykonałem kilka pingów dla 60-ciu wpisów w katalogach - wszystkie się ładnie zaindeksowały :)

Zapomnij o preclach. Jeżeli juz miałbyś dodawać do nich - to dodaj do tych zadbaych i z page rankiem( a jest tego nie wiele) lub szukaj zamknietych precli, gdzie nie mozna z marszu sie rejestrowac. Do innych nie dawaj. Kataloguj tylko w seokatalogach. Twórz zaplecze tematyczne dla uzytkownikow.

Do pingowania:

https://pingfarm.com

Pingowanie ma zachęcic bota do przyjscia na stronę, ale nie ma na celu zaindeksowanie linka.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

wszystko zależy;) ładuj ile wejdzie, naprawdę cięzko jest zaszkodzić obecnie ilością linkowania... słabsze strony gorzej indeksują linki, lepsze prawie natychmiast.

Zależy też na jaką frazę pozycjonujesz bo jak na "kuropatwy w Chotomowie" to wiadomo że wystarczy niewiele linków i wskoczy do top10 a ban niegroźny:)

Dawno nie słyszałem o przypadku filtra czy bana za nadmierne linkowanie, no chyba że w przypadkach już drastycznych jak spamowanie automatami itd.

Gratuluje 1szej pozycji :rolleyes:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry857020

Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!!

PgJ4c.jpg

• 3 tygodnie później...

witam ponownie, wie ktoś może jak się sprawdza strona testuj.net ? kiedy ona odświeża pozycje w google?

tego czego się obawiałem chyba się stało - nie widać na kilka fraz mojej strony w google.. jednak strona testuj pokazuje pozycję 30stą cały czas a w wynikach nie widać mojej strony.. tak jak wspominałem wykupiłem artykuły presell i z tego co widzę na te frazy znikła domena z google...

Hicarian, nie wiedziałem, że można kilka adresów podrząd pingować, jak na tej stronie, którą podałeś, myślałem, że po jednym pingu na wpis trzeba odczekać...

Nowoczesna kwiaciarnia internetowa - kwiaty na każdą okazje!

Praca za granicą Praca w Niemczech Praca w Unii Europejskiej Praca w Norwegii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności