Skocz do zawartości

Uwaga na "pozycjonerow" z allegro

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Powstała nowa "firma" "pozycjonująca" z allegro, zasady działania banalnie proste wyciągają skryptem za 39 zl(tez z allegro) e-maili ze stron i wysyłają po klientach coś takiego :

Prowadzą Państwo firmę? Portal? Potrzebują Państwo taniej i skutecznej reklamy?

Oto rozwiązanie dla Was. Prowadzimy kompleksowe usługi dotyczące marketingu w internecie. Zapewniamy w pełni profesjonalne i indywidualne podejście do każdego klienta.

Działamy na polskim rynku od ponad roku. Współpracowaliśmy z wieloma znanymi firmami takimi jak Hotele.pl, AyurvedaLine o więcej referencji proszę pisać.

Potrzebujesz szybkiej reklamy? Obecnie największym i najszybszym medium jest internet, a większość jego użytkowników skupionych jest na portalach społecznościowych takich jak facebook.

Jeśli nie masz jeszcze tam strony swojej firmy może czas nad tym pomyśleć?

Pomożemy w całości zrealizować projekt od podstaw.

Jeśli masz już stronę a potrzebujesz pozyskać fanów również możemy w tym pomóc. Potrafimy wieloma kanałami komunikacji dotrzeć do specyficznego grona interesujących Cię odbiorców.

Zapraszamy na naszą stronę internetową facebookfans.org oraz na do profilu na allegro.

Facebookfans.org ? 2010 - Twoja reklama - kontakt@facebookfans.org

Moi klienci dostali ten szmelc, jeden chce ich oskarżyć :)

Gadem z nimi "pozycjonerami" przed chwile

odpowiedz była taka :

to w takim razie "kolego" chciałem Ci powiedziec że Twój adres jest dostepny w sieci dla wszystkich, jak wpisujesz go gdzie popadnie, to nie moja wina. Takie z Ciebie seo jak z koziej xxxx trąba

;) . Formularz maja otwarty a na stronie, facebookfans.org, nie potrafią zrobić 301 wiec poziom wiedzy oczywista oczywistość,

Poziom jak " z allegro".

Jeżeli czyjeś klienci dostali coś podobnego sami wiecie co robić :D

p.s Już napisałem lista do facebook :D

A bo Max wpisujesz byle gdzie te adresy email i potem narzekasz... Swoją drogą ja już nie mogę się doczekać by otworzyc swoją lodówkę, sięgnąć po browarek, a tam, sorry nie masz konta na FB dziś pijesz mleko! :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

zakręcony, klienci maja e-mail w dziale kontakt.

To mnie rozbawiło :

Nie odpowiadaj na tę wiadomość e-mail, ponieważ adres, z którego ją wysłano,

nie jest przez nas monitorowany.

Mailing wysyłane zgodnie z ustawą o świadczeniu usług elektonicznych.

Reklamowane podmioty nie odpowiadają za treść mailingu - usługa wykonywana jest

przez osoby trzecie.

gość na GG Piotr (BigDziko) to normalnie pozycjoner dzikich lotów :)

Mar_Dal Jak by przeprosił to by odpuściłem, a tak , w końcu to nie ja jestem strona a klient, spamy jego bardzo wkurzają, a to że zona prowadzi kancelarię adwokacka to inna sprawa ( e-mail dostali nie na kancelarie a na inny portal- firmy męża.

Dostałem ostatnio coś podobnego. Przysłali mi tabelkę w .doc do podania adresu, słów kluczowych. Z ciekawości wypełniłem, odesłałem ale niestety ślad po ekspertach zaginął. Chyba frazy przewyższające możliwości publikera ich przerosły :)

Nie ma to jak skuteczna pozycjonowanie od  mediapremium.pl ?

Pytam wiec znasz PIO - odpowiedz - nie, podaje linka - nie korazje :)

Znacie kogoś z branży kto nie zna PIO? Sporo moich klientów czasami czyta to forum, nie mówiąc o pracownikach. A BigDziko nie kojarzę ;)

Ja tez nie kojarzę gościa

https://www.whorush.com/search/whois:facebookfans.org

A i oszaleli, żona siedzi sobie mocno w kulinariach i bierze udział w takich róznych akcjach i mówi, że coraz mniej akcji jest, w ktorych można brac udział, ponieważ warunkiem uczestnictwa jest strzelenie w "Lubię to", a weź strzel jak konta nie masz :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności