Skocz do zawartości

Dodawarka - prywatna lista precli wp

osprey

Rekomendowane odpowiedzi

Publiker ma opcje postowania przez kanal xml-rpc - tym sposobem mozesz zamknac rejestracje dla innych i posotwac przez ten kanal z uzyciem loginu i hasla ustawionego w WP.

Skoro omniadd i Publiker odpadaja to innego rozwiazania nie ma. Wynika z postu, ze chcialbyc miec jakies unikalne rozwiazanie to musisz je sobie samemu napisac lub komus zlecic. Natomiast obie te dodawarki moga dodawac do prywatnej listy precli.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Witam.

Posiadam taką dodawarkę, nie jest konieczne ustawienie xml-rpc(bo przecież nie zawsze mamy taką możliwość jeśli wp są czyjeś a daje nam jedynie dostep poprzez login i haslo), wystaczy login i haslo. Dodatkowo ma możliwość usunięcia wpisu(np. mamy na wordpresach wpisy dla strony klienta, klient sie wycofuje - możemy skasować dodane artykuły z jego linkiem). W razie zainteresowania proszę o kontakt na pw.

Pozdrawiam.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

• 1 miesiąc temu...
Witam.

Posiadam taką dodawarkę, nie jest konieczne ustawienie xml-rpc(bo przecież nie zawsze mamy taką możliwość jeśli wp są czyjeś a daje nam jedynie dostep poprzez login i haslo), wystaczy login i haslo. Dodatkowo ma możliwość usunięcia wpisu(np. mamy na wordpresach wpisy dla strony klienta, klient sie wycofuje - możemy skasować dodane artykuły z jego linkiem). W razie zainteresowania proszę o kontakt na pw.

Pozdrawiam.

Byłbym zainteresowany taka dodawarką. Można prosić o więcej szczegółów ew jakies skriny.

katsystem.gif

Multikody do 388 seokatalogów, 375 katalogów arfooo, 317 katalogów sinooke

Witam.

Obecnie nie ma żadnej grafiki, ja po prostu zmieniałem bezpośrednio klika linijek w php - leciałem z całą bazą precli i kolejna zmiana :) Więc musiał bym na pewno wiele pozmieniać, wiem na pewno że graficznie będę się wzorował na obecnej dodawarce do seokatalogów można zobaczyć samemu demo(proponuje używać firefoxa do oglądania :):

demo.seocat.com.pl

Login:admin

Hasło:admin33

Czyli funkcje synonimizacji, edycji, dodawania projektu, crona i pare innych rzeczy po prostu zostały by z obecnej dodawarki SEOCAT.

Proszę najlepiej na priv o informacje, jakie funkcje chcecie mieć w tej dodawarce postaram się je wdrożyć. Przyznam też że mam pewien pomysł jak rozwiązać kategorie przy dodawaniu, ale tutaj również czekam na sugestię.

Podobnie jak w przypadku SEOCAT chcę żebyście sami tworzyli tą dodawarke od podstaw, czyli to co Wam jest potrzebne będzie wdrażane.

Pozdrawiam.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności