Skocz do zawartości

Dodawarka do SeoKatalogów

straseusz

Rekomendowane odpowiedzi

Mi tam bardzo pasuje opcja dodawania przy pomocy miltikodu do płatnych, uważam za super rozwiązanie/

general nie mowie że nie masz racje, pokemoni potrafią i ręcznie syf dodawać, i SMS wysyłać.

Ale chłopaku trzeba dać szanse. możliwie będzie segregować komu sprzedawać komu nie, może wprowadzi ID każdej doda warki i złośliwego spamera można łatwo wyeliminować blokując jemu licencje. Wystarczę ze właściciel katalogu napisze do autora, jeśli to będzie ewidentny spam, można to załatwić, umieścić punkt w umowie licencyjnej, wprowadzić ostrzeżenia, krotko terminowa blokada licencji,a na końcu całkowita ja utrata. To da sporo do myślenia.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak szybko dziala Wasza dodawarka na localhoscie przy powiedzmy 2mb laczu? W jakim czasie doda np do 300katalogow?

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

General -> o jakich kopiach mówisz, przecież napisałem że jedna kopia może być odpalona w tym samym czasie. Jeśli ktoś odpali 2 i więcej - sam żegna się z licencją.

Securimage -> tak naprawdę to nie jest problemem nie do przeskoczenia. Co innego płatności, tego już nie obejdziemy :)

Ale - ja np. też mam kilka katalogów płatnych, udostępniam kody do dodawania w x katalogach na jednym kodzie. Ile razy miałem pytania czy nie mam dodawarki do wszystkich swoich katalogów na raz. Więc myślę że osobom mającym kat. płatne też to będzie na rękę. Dzięki temu katalogi zarabiają na siebie pozycjonując także nasze strony.

Druga sprawa - powstające katalogi o pr==0 wcale nie są chętnie odwiedzane, choć admini chcieli by nawet usunac troche spamu a mieć wpisy. Ludize wolą szukać tych z pr>0 niż ślęczeć nad tymi z pr==0. Jak taki katalog ma pr>0 to już zazwyczaj jest płatny.

I tutaj właśnie przydać się może taka dodawarka ;)

sebau -> to zależy jak szybko katalogi się ładują, i czy serw. odczytujący captchę szybko odpowiada. Łącze nie jest ograniczeniem, przy dodawaniu nie ma wielowątku(jest przy reszcie). Średnio, statystycznie trzeba ok. 30-60 sekund na wysłanie 1 wpisu.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

może ja dorzucę swoje trzy grosze, czemu wszyscy udostępniający dodawarki do seokagalogów próbują "wciskać" ludziom kit i udają, że dbają o ten skrypt? to się robi komiczne, masz soft - chcesz na nim zarobić i myślę, że wszyscy to rozumieją(nie musicie się tłumaczyć)

jeśli mam dostęp do dodawarki to dodaje nią również zapleczówki(nie mylić ze spamem) i nie wierzę, że inni mają jakieś opory i robią seokatalogami strony docelowe bo gdyby tak było to nie odwalałbym codziennie w swoich katalogach spamu

co do ceny to ja dałbym sporo pod warunkiem, że soft nie będzie udostępniony komu popadnie :)

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Securimage -> tak naprawdę to nie jest problemem nie do przeskoczenia.

Jasne że jest do przeskoczenia ale koszty rosną bo trzeba przecież kogoś zatrudnić kto będzie na bieżąco aktualizował bazę odpowiedzi prawda ? Czy będzie to wtedy opłacalne jeśli każdy co kilka dni stworzy sobie nowe pytanie/odpowiedź ? :)

No i trzeba jeszcze zrobić systemik rozpoznający ichni token ale to jest akurat najmniejszy problem...

A co do kopii miałem na myśli Twoich klientów - niech będzie ich 100 = 100 kopii softu - niech każdy ma 20 stron zaplecza = 100 x 20 = 2000 stron do przewalenia w moderacji oczywiście pewnie z beznadziejnie napisanym (powielonym też) opisem.

Oczywiście 20 stron zaplecza to wartość bardzo zaniżona - sam już teraz miałbym do skatalogowania z kilkaset - przecież nic mnie to nie kosztuje prócz dedyka... zresztą o czym my mówimy - wystarczy spojrzeć co (i ILE) ludzie przepychają Publikerem ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Jak szybko dziala Wasza dodawarka na localhoscie przy powiedzmy 2mb laczu? W jakim czasie doda np do 300katalogow?
Mały OT - Tu łącze ma niewiele wspólnego tylko ilość wątków i szybkość działania decaptcherów [hindusów] która wynosi przyjmijmy, że 30 sekund. Z tego co widzę w demo soft jest jednowątkowy bo jak, że mogło by być inaczej :) wiec biorąc pod uwagę:

300 x 30 sekund tylko na oczekiwanie na decaptchę mamy 2,5 godziny + czas na same żądania HTTP więc widzę to w czasie nie mniejszym niż 3 godziny dla softu jednowątkowego.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

No cóż Mion -> jak pisałem wyżej(odpowiedz dla sebau) zgadzasz się ze mną :)

Z odczytywaniem tej captchy to nie przesadzaj z tymi 30sec, często 30 sec to dodanie wpisu. Za to często też 30 sec sie ładuje np. kategoria katalogu - zależy.

w tym przypadku multi by tylko przeszkadzało - wystarczyło by ustawic skrypt na np. 50stron/dać limit powiedzmy 200 sekund i niech przykładowo 20 katalogów będzie na jednym serwerze...

Reszty chyba nie musze pisać.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Z odczytywaniem tej captchy to nie przesadzaj z tymi 30sec, często 30 sec to dodanie wpisu
To chyba masz jakiś innych hindusów, lub w danym momencie się bardzo nudzą, bo jak ja się w to bawiłem czasy dla reCaptychy wynosiły tyle co pisałem.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jak z sieciami neuronowymi :) miałem od początku przynajmniej ambiwalentne odczucia, to tutaj nie do końca rozumiem tych oburzeń. Tak, seoki większość poważnie podchodzących do sprawy stara się chronić od chłamu i w sumie zgadzam się z MaxPanem - to ułatwi dodawanie stron docelowy. Że jednak zostaną zalane chłamem? No cóż, większość jest moderowana, a i przecież racja bytu tych katalogów polega na tym, że pojawiają się nowe wpisy. Czy od razu trzeba zakładać, że tylko chłam będzie wchodził? Że nie będzie przybywało sporo dobrych wpisów? Nie sądzę. A obrona czyli wprowadzanie płatności, to argument słaby, bo ci którzy na to sobie mogą pozwolić to wcale nie wszyscy. Sądzę, że wprowadzenie przez sporą część odpłatności będzie równoznaczne z popadnięciem w niebyt.

Zamiast więc się pieklić może lepiej wypracować jakieś rozwiązanie, które będzie satysfakcjonowało obie strony? To w sumie kwestia dobrej woli i rozsądku. Spójrzmy na tę dodawarkę bardziej jako narzędzie ułatwiające pracę niż coś na kształt xrumera. A to zależy od autorów obu softów ;)

Zamiast więc się pieklić może lepiej wypracować jakieś rozwiązanie, które będzie satysfakcjonowało obie strony? To w sumie kwestia dobrej woli i rozsądku. Spójrzmy na tę dodawarkę bardziej jako narzędzie ułatwiające pracę niż coś na kształt xrumera. A to zależy od autorów obu softów ;)

Rozwiązanie już jest: logiczny securimage lub flashowa icaptcha lub płatność - jak te 3 rzeczy zawiodą będziemy myśleć o następnym ;)

Aha i jesli o mnie chodzi to wolę 10 dobrych stron dziennie niż 100 dobrych stron w zalewie 500 wpisów chłamu dziennie :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Mały OT - Tu łącze ma niewiele wspólnego tylko ilość wątków i szybkość działania decaptcherów [hindusów] która wynosi przyjmijmy, że 30 sekund. Z tego co widzę w demo soft jest jednowątkowy bo jak, że mogło by być inaczej :) wiec biorąc pod uwagę:

300 x 30 sekund tylko na oczekiwanie na decaptchę mamy 2,5 godziny + czas na same żądania HTTP więc widzę to w czasie nie mniejszym niż 3 godziny dla softu jednowątkowego.

no to lekka lipa - wydaje mi się, że w 3 godziny się nie wyrobi - moja jest lepsza bo wielowątkowa :). Wiem, że zaraz na mnie krzykną, bo mam w tym swój interes. Jednak publiczna dodawarka dla pokemonów - może być denerwująca dla właścicieli seokatalogów. Jak zostały wykończone hurricane i freeglobes przez publikera chyba wszyscy wiedzą.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Rozwiązanie już jest: logiczny securimage lub flashowa icaptcha lub płatność - jak te 3 rzeczy zawiodą będziemy myśleć o następnym :P

Aha i jesli o mnie chodzi to wolę 10 dobrych stron dziennie niż 100 dobrych stron w zalewie 500 wpisów chłamu dziennie :)

Wiesz, przez takie nastawienie to ciągle będzie ktoś czychał by to złamać. Obrona też będzie kosztowała :) No i kto powiedział, że takie ilości chłamu będą. A po drugie z zaciekłego bronienia monopolu - co jest w sumie zrozumiałe - nawet się nie pochyliłeś (swego czasu modne powiedzenie :) ) nad szukaniem rozwiązania satysfakcjonującego również i tych, którzy chłamu nie chcą dodawać, ale chcą choć trochę zaoszczędzić czasu. Rozumiesz - czasem fajnie mieć czas na rozrywkę, rodzinę itd. itp. No ale widzę, że pozostanie dalej ostra linia frontu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności