Skocz do zawartości

Dodawarka do SeoKatalogów

straseusz

Rekomendowane odpowiedzi

I to jest błąd, ustaw sobie tak:

limit oczekiwania na ktalog: 20

ilość dodań/pętla: 2

I sprawdź dodawanie BEZ proxy, bo jakie dobre by one nie były zawsze masz na nich straty czasowe.

Allbo - odepnij crona, i kliknij pare razy "start", wtedy empirycznie zobaczysz ile czasu trwa dodawanie do poszczególnych WP i jak najlepiej ustawić te parametry.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam małą sugestię do autora. Przy rejestracji w wp na inny adres mailowy, jeżeli w bazie jest jakieś info do danego wp np. nie dodał bo ...., to i tak seocat rejestruje się w tym wp.

Czy można dodać funkcję czyszczenia bazy z podwójnych adresów katalogów np. przyciskiem?

lub przebudować funkcję sprawdzania, czy istnieje dany adres katalogu czy wp, żeby nie przechodziły podwójne wpisy?

Chyba, że można aktualnie jakoś tą funkcję zrealizować?

Nie chce mi się grzebać w bazie danych :faja:

san -> jasne że się rejestruje i będzie rejestrować, bo takie jest zamierzenie ;)

Ogólnie, sama rejestracja jest bardzo szybka, więc nawet jeśli masz podwójne adresy - to po prostu nie zarejestruje Ci drugi raz.

Ale masz też inne wyjście - skopiuj adresy z wszystkich grup z których chcesz usunąć duplikaty do pliku, usuń te grupy w menu->operacje i załaduj ponownie NIE ZAZNACZAJĄC checkboxa "dodawaj jeśli istnieje w bazie". Mam nadzieję że dobrze zrozumiałem o co chodzi ;)

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

Aby nie być oskarżonym, że jeden otrzymuje promocje a inny nie informuję publicznie iż ;)

- do końca miesiąca każdy kto zakupi seocat'a(wersję podstawową) otrzyma 4 multikody do 100 płatnych seokatalogów, za dodatek (plus lub pro) 2 multikody, promocje sumują się, czyli za wersję najwyższą otrzymujemy 8 multikodów do 100 seokatalogów(standardowa cena 1 multikodu do 15zł/netto).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności