Skocz do zawartości

Dodawarka do SeoKatalogów

straseusz

Rekomendowane odpowiedzi

@straseusz Czy można by rozszerzyć opcję usuwania artykułów także w wp?

Narazie dotyczy to tylko seokatów i snews.

Brakuje mi takiej funkcji, a uważam, że dla userów była by przydatna w pewnych okolicznościach :)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

san -> jeśli zbierze się paru userów "za" to nie widzę problemu ;)

Jon -> seocat'a podpinasz pod antigate.com lub deathbycaptcha.com, nie istnieje ocr który by łamał recaptche z seoków(oprócz rumaka). Część seoków nie ma captchy wcale, część ma secureimage.

Aktualnie seocat'em dodasz do ok. 500 seokatalogów(darmowych), uważam że jest to nadal bardzo dobry wynik i nawet biorąc pod uwagę to że po tygodniu zaakceptowanych będzie 100 sztuk to w 80% przypadków wpływ na pozycję jest większy niż dodanie do znacznie większej ilości płatnych seoków(oczywiście, to zależy od grup płatnych...)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Jakiej poczty używacie do SEOcata? O2.pl ma dużo syfu, polecacie coś innego co nie odbije maili ale nie ma reklam?

gmail u mnie śmiga znakomicie ;)

Profesjonalne synonimy i teksty SEO na zamówienie. Audyty oraz optymalizacja stron! Kontakt: damian@seo-synonimy.pl

Copywriting i usługi SEO - Seo-synonimy.pl

Jakiej poczty używacie do SEOcata? O2.pl ma dużo syfu, polecacie coś innego co nie odbije maili ale nie ma reklam?

gmail u mnie śmiga znakomicie ;)

Serio? Bo były zalecenia, żeby go nie używać. Ej to super, ale jesteś pewien tak? Bo część nawet nie trafi do spamu, poprostu odbije..

Nie wiem, jakie są zalecenia, ja testowałem o2 i gmail na tej samej liście. Na o2 przyszło 10% mniej maili aktywacyjnych, niż na gmail ;)

Profesjonalne synonimy i teksty SEO na zamówienie. Audyty oraz optymalizacja stron! Kontakt: damian@seo-synonimy.pl

Copywriting i usługi SEO - Seo-synonimy.pl

Jeśli chodzi o WP, to zauważyłem, że niektóre nie wysyłąją maili na pocztę w domenie pl oraz yahoo.

Gmail faktycznie jest bezpieczny. Polecam (chyba turecką) pocztę - mynet.com :)

Kiedyś czytałem fajny przepis na pocztę spamerską we własnej domenie np. zapleczowej, tego gostka od OF, ale nie chce mi się szukać.

Co konkretnie może oznaczać coś takiego:

Nie dodano strony - błędy:

Mam poprawnie skonfigurowany projekt(dodawałem do tej grupy wiele razy), kopiuję dane z podglądu ręcznie i wpis się dodaje do katalogu, a SEOCATem wywala mi takie błędy we wszystkich katalogach z tej grupy(SEOKi, bo do SiNooke dodał bez problemu) :(

• 3 tygodnie później...

Przed chwilą wysłałem wszystkim najnowszą bazę seokatalogów darmowych(ponad 500 dodań dla strony z pr0) oraz update.

Ogólnie o update, poprawiono/dodano:

- naprawione kopiowanie projektów

- naprawione wycinanie obrazków(niektóre wersje wp)

- naprawione pobierania z API sinooke dla kilku nie działających grup

- dodano obsługę 2 dodatkowych grup sinooke(te które nie działały wcześniej - kilka osób pisało w tej sprawie)

- lepsze rozpoznawanie wordpress(przy szybkiej rejestracji i tej z crona, jedna z wersji miała dosyć indywidualne rozwiązania - dziękuję za spostrzegawczość ;)

- skuteczniejsze dodawanie do wordpress(podobnie jak wyżej, dot. tej samej wersji wp)

- mniejsze zużycie recaptcha przy dodawaniu do seokatalogów darmowych(efekt widoczny zwłaszcza przy tworzeniu baz ;)

- poprawione rozpoznawanie kategorii w kilku indywidualnych templatach(doszło ok. 20 seoków darmowych)

Na pewno wiele nie napisalem(pojedyncze zgłoszenia) tak wiec jeśli ktoś zgłaszał problem i otrzymywał poprawkę, to ta wersja ją na pewno zawiera ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności