Skocz do zawartości

Dodawarka do SeoKatalogów

straseusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pojawiły się nowe PROMOCYJNE ceny na seocat'a, jeśli ktoś jest zainteresowany to zapaszam ;)

Wersja "SEOCAT" 200 PLN netto(246 PLN brutto)

Wersja "SEOCAT PLUS" 280 PLN netto(344,40 PLN brutto)

Wersja "SEOCAT PRO" 280 PLN netto(344,40 PLN brutto)

Wersja "SEOCAT PLUS&PRO" 360 PLN netto(442,80 PLN brutto)

Uaktualnienie z wersji "SEOCAT" do wersji "SEOCAT PLUS": 80 PLN netto(98,40 PLN brutto)

Uaktualnienie z wersji "SEOCAT" do wersji "SEOCAT PRO": 80 PLN netto(98,40 PLN brutto)

Ceny promocyjne obowiązują do odwołania - proszę nie pytać "do kiedy"(promocja nie potrwa dłużej niż miesiąc).

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Panowie(i Panie) dostaję systematycznie emaile z prośbą o możliwość wdrożenia jakiejś wymiany między userami SEOCAT'a baz prywatnych oraz publicznych w tej samej ilości(czyli Ty dajesz komuś 500 wordpresów AA które są AA W TYM MOMENCIE i ktoś daje Tobie tyle samo, wiadomo że część może być taka sama ale część może być inna niż posiadasz, podobnie z zapleczami prywatnymi na dostęp, ktoś ma postawionych 20 snewsów/joomli/itd. i daje dostęp Tobie z loginem/hasłem za taką samą ilość itd.).

Ponieważ ja posiadam emaile do Was a kilka osób systematycznie mi truje... zaprząta głowę :D, a nie chcę słać żadnych spamów(wydaje mi się że tak to możecie odebrać), proszę o info publicznie czy ktoś jest zainteresowany takimi wymianami. Jeśli nie to tematu nie było i z czystym sumieniem odpisuje na emaile iż brak takowego zainteresowania :D

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

kokimbo -> wiesz że dzwony dzwonią ale nie wiesz w którym kościele :D

A teraz na priv prosze kto Ci o tym powiedział :D

• 2 tygodnie później...

taki problem był pod opera, w ff wszystko gra jeśli o to chodzi (tzn nie mam najnowszej wersji, tylko 2 wstecz chyba jako coś:) ).

Ogólnie czy ktoś byłby zainteresowany opcją w seocacie dotyczącą usuwania wpisów w preclach? tak jak teraz jest to zrobione dla katalogów? Bo jak będzie więcej osób to zostanie wprowadzone:)

Mam pytanie co do seocata i planów jego rozwoju. Obecnie mam wersję seocat plus - tak więc uzywam go głównie do dodawania do seokatalogów. Jednak z racji, że w donlinkage pojawiła się równiez dodawarka do seokatalogów, mam równiez desktopowy katalogisubmitter miona, stała się ona trochę zbędna, czy jest planowane kiedykolwiek w przyszłości wprowadzenie w ramach seocata plus nowych skryptów(np takich których nie ma w innych dodawarkach)?

Czy jednak autor może zdecydowanie napisać, że ewentualne nowości, jesli takowe się w ogóle pojawią będa wyłącznie w ramach kolejnych, płatnych dodatków. Oczywiście jako użytkownik seocata plus polecam - osobom które chcą dodawać do seokatalogów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności