Skocz do zawartości

Dodawarka do SeoKatalogów

straseusz

Rekomendowane odpowiedzi

Mindryl -> hmm nie mogę Ci jednoznacznie odpowiedzieć(mam swoje powody), więc powiem "naokoło": w ramach aktualnych dodatków TEORETYCZNIE nie przewiduję rozwoju(ale grupowanie będzie dla wszystkich), dodatkowo jak to u mnie - jeśli kilka osób będzie chciało jakąś opcję to pewnie ją wdrożę w ramach danego dodatku/lub wersji podstwowej(zależy od skryptów). Więc naprawdę trudno mi odpoweidzieć na Twoje pytanie.

Dodatkowo, będzie bardzo ciekawa opcja RÓŻNICOWANA W ZALEŻNOŚCI OD POSIADANEJ WERSJI(zwykła, plus lub pro, plus i pro). Tyle mogę napisać na razie publicznie ;)

Natomiast, nie wiem czy dodajesz do seoków darmowych, jeśli tak to porównaj sobie skuteczność softów jakie masz z SEOCAT'em i sam oceń czy nie opłaca się używać SEOCAT'a ;) To samo jest z wordpresami publicznymi.

Giewont -> problem pod FF wynikał z aktualizacji FF, nie zachowali kompatybilności wstecz z jquery. Problem rozwiązałem już daaawno temu, tak pewnie koło roku :D

Podeślij maila i prześlę rozwiązanie problemu(albo zaktualizuj jeśli masz aktualki).

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

czy ktoś byłby zainteresowany opcją w seocacie dotyczącą usuwania wpisów w preclach?

Jestem bardzo zainteresowany, co wyraziłem już tutaj daaawno temu :)

w ramach aktualnych dodatków TEORETYCZNIE nie przewiduję rozwoju

Z tego co straseusz pisze, to będzie chyba wydana wersja Turbo, która będzie rozwijana? ;)

No tak, bo speed już nie bardzo pasuje :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Miał ktoś problem z dodawaniem wpisów do pojedynczych grup katalogów? Ja mam tak z jedną z grup, dostaję komunikat o braku podania adresu URL dodawanej strony. Co ciekawe ten sam projekt dodaje mi do innych, np. bezpłatnych katalogów.

Czyżby jakiś błąd przy aktualizacji softu? Nie wiem gdzie szukać pomysłu na rozwiązanie problemu ;-)

Jam jest Zbygniew.

Zbigniew i Egzomaniak - podeślijcie mi na priv więcej danych bo na razie to wróżenie - albo tutaj na priv/albo na email: bokWIADOMOCOseocat.com.pl

Jeśli ktoś jest zainteresowany zakupem to informuję, iż promocja cenowa obowiązuje do końca tego miesiąca.

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

• 3 tygodnie później...

W związku z częstymi pytaniami - w ciągu około miesiąca będzie update seocata + nowy dodatek dla chętnych z ciekawymi skryptami. Z góry dodaję, że na razie NIKT nic więcej się nie dowie więc serdecznie proszę o nie pisanie w tej sprawie.

Update obejmie oczywiście poprawę wyświetlania projektów(to co obiecalem od dawana), pewną opcję uwzględniającą zmiany w google(dot. własnych zaplecz), błędy w seokach które przysyłacie(za co dzięki) oraz modyfikację rejestracji/dodawania do wp(dochodzi 10% więcej rejestracji/dodań na tej samej bazie, przynajmniej mi z testów tak wynika ;)

Dziękuję ;)

• 2 tygodnie później...

Drobna pierdółka a się przydaje: dodaj target="_blank" podczas dodawania tak jak widzimy link na wp do opublikowanego bezpośredniego wpisu można było sobie go kliknąć bez przerywania sesji. W statach też by się przydała taka opcja.

Druga sprawa to wygląd projektów typu eksplorator Windows - to by było coś...

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

dodaj target="_blank" podczas dodawania tak jak widzimy link na wp do opublikowanego bezpośredniego wpisu można było sobie go kliknąć bez przerywania sesji.

PPM masz wydłubany?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności