Skocz do zawartości

Dodawarka do SeoKatalogów

straseusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Podeszli mi na email sparawdze pod winda bo mam tylko takie kopie (ale sprawdzanie u Cibie tez musi być pod cronem teoretycznie rzecz biorąc)

p.s sprawdziłem już ponad 1000 wszytko jest OK, jak skończę wyszle darmowe. Napisz do Darka, on zobaczę czemu u Cibie zawiesza się.

it-drams -> ogólnie rejestracja w seokach nie różni się od rejestracji w wordpress - a do tego są filmy co i jak.

Jeśli jednak nadal masz problemy(max nie pomógł) napisz mi info na maila co konkretnie się dzieje i podaj namiary na seocata.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Może sie zawieszać teoretycznie tylko w jednym przypadku: jest nowa wersja php na hostingu i stary seocat(nie aktulalny).

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

• 3 tygodnie później...

Jak masz limit dodań w konfiguracji ustawiony na 0 (bez ograniczeń) to tak będzie. Ustaw sobie na 100000 to będzie dodawał do wszystkich bez przerywania co 2k, chyba, że masz 150k do dodania to ustaw na 200k, po prostu więcej niż masz do dodania, ale nie 0.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności