Skocz do zawartości

Dodawarka do SeoKatalogów

straseusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

60 za dużo, ustaw na 30-40, bo jak nie wykona w ciągu 60 to na nim się zapętli.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

40 to jest domyślnie chyba, tak samo jak 50 katalogów przy sprawdzaniu, jeśli dal 10 katalogow i wykonało 500 razy pętle a wcześniej tylko 2 razy to znaczę żelazo nie wyrabia bo łącze mało prawdopodobnie. Na pewno to nie wina softu.

Jeśli max_execution_time jest np. 30 sekund(standard na sharedach) to przerwie po tym czasie. Oczywiście nie dotyczy to hostingów vps gdzie możemy ustawić sami ten parametr, oraz windowsa - tam xamp jest skonfigurowany tak że na pewno zawsze działa.

Natomiast, taki przypadek "losowego" przerywania zdarza się jeśli ktoś ma najnowszą wersję seocata i php starszy niż 5.

Ale nikt na windowsie nie odczuje tych zmian, bo wraz ze zmianą wersji php w sofcie zmieniłem xampa na nowszego.

To co napisałem powyżej dotyczy tylko "szybkiej rejestracji wp" oraz "sprawdzania seokatalogów"(po prostu przyspieszenie działania wymaga nowszego php o czym informowałem w którejś poprawce).

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

• 1 miesiąc temu...

Czy jest możliwość wprowadzenia obsługi synonimów do adresu URL?

Bo załóżmy, że mam multikod (niech będzie na 100 katalogów) i 10 różnych stron o tej samej tematyce. Chcę dodać każdą ze stron do ~10 katalogów. Obecnie muszę co 10 dodań edytować URL.

A tak: po prostu dodaję sobie te 10 URL-i w klamerkach et voila!

Biorąc pod uwagę i tak coraz większe zróżnicowanie anchorów, ta opcja mogłaby być przydatna.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Czy jest możliwość wprowadzenia obsługi synonimów do adresu URL?

w tym przypadku nie synonimy a makrosy, bo synonimy nie są losowane po-równo, a makros coś typu ##c://dowolnyplik.txt[funcja jeden po drugim] załatwił by takie coś. Wtedy takie makrosy można by było wykorzystywać w dowolnej formie nie tylko w polu URL.

Kiedyś gadałem z Darkiem na ten tema obiecał zrobić.

Witam miło :), jakoś tak uzbierało mi się na zapytanie w temacie:

- czy soft używa podpiętego zewnętrznego decaptchera także do rejestracji WP czy tylko do postowania? Nie mam problemów z dodawaniem, ale przy rejestracji sprawdzonych i bankowo dobrych WP w ok. 25-30% nie szło się zarejestrować; próbowałem powtórzyć przy oczywiście nowym e-mailu i puli tych, co nie dodało wcześniej, ale tylko znikoma ilość się udała, jak mniemam w tych, które miały pewno przerwę w działaniu ;)

- Czy jest jakiślepszy sposób na filtrację WP? O ile dobrze teraz rozumiem, jak da się opcję "wyczyść", do których nie dodało to od razu po jednym przebiegu lecą wszystkie "wstępnie złe", nie dałoby się jak np. w OF? Zliczać wszystkie dodania i wywalać tylko takie z ustawionego zakresu np. te gdzie po kilku przebiegach dodań było zero? Obecne filtrowanie jest ok przy katalogach ale przy presellach nie bardzo, abstrahując oczywiście od tego, że wiadomo, że rejestrację i tak trzeba powtarzać co jakiś czas ;)

• 2 tygodnie później...

Czy byli by chętni na wprowadzenie dodatku (pewnie za dopłatą) takiego jak by panelu dla użytkowników zewnętrznych?

Np nasz klient kupuje u nas kody, dajemy mu dostęp do panelu-czy seocata i on sobie dodaje do naszej grupy.

Rozważanie jest teoretyczne a straseusz wstępnie wyraził zainteresowanie.

Byłby ktoś chętny?

hm

W związku z częstymi pytaniami - w ciągu około miesiąca będzie update seocata + nowy dodatek dla chętnych z ciekawymi skryptami. Z góry dodaję, że na razie NIKT nic więcej się nie dowie więc serdecznie proszę o nie pisanie w tej sprawie.

Update obejmie oczywiście poprawę wyświetlania projektów(to co obiecalem od dawana), pewną opcję uwzględniającą zmiany w google(dot. własnych zaplecz), błędy w seokach które przysyłacie(za co dzięki) oraz modyfikację rejestracji/dodawania do wp(dochodzi 10% więcej rejestracji/dodań na tej samej bazie, przynajmniej mi z testów tak wynika ;)

Dziękuję ;)

W pierwszej kolejności czekam na dalsze informacje jak idą prace z tymi zapowiedziami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności