Skocz do zawartości

Dodawarka do SeoKatalogów

straseusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chciałem dodać nowy projekt po zakończeniu tego wcześniejszego, który mogłem zedytować i się dodał z błędami, obecnie nie mogę dodawać i zmieniać kategorii, nie zależnie czy projekt skopiuje czy nowy chcę utworzyć. Czyli te błędy nie były bez znaczenia. Czekam na informację.

Szukasz miejsca na odpoczynek sprawdź co znajdziesz w Gródku nad Dunajcem na:  domki-grodek.pl

Materiały edukacyjne korepetycjenowysacz.edu.pl naprawa komputerów, dyski twarde, arytmetyka komputera.

kmirek -> jachu ma rację, prawdopodobnie chcesz korzystać z funkcji "desktopowej" na serwerze linux.

Co do błędów które masz w projekcie, jeśli poprawnie wykonałeś aktualizację, nie ma prawa ich być.

Podeślij mi na maila(bok@...) dane do seocata, lub/i jeśli możesz do ftp(przyspieszy to ewentualnie naprawę usterki ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Panowie(a być może i Panie), zmusiliście mnie do odkopania tego zacnego tematu :D

"LICENCJA NIEPRAWIDŁOWA, WYGASŁA..." - jeśli macie taki komunikat proszę czytać poniższe rozwiązanie.

Zgodnie z tym co pisałem jakieś 3 miesiące temu, ZMIENIŁY SIĘ SERWERY LICENCYJNE. W związku z tym, proszę o wgranie wszystkich poprawek PO KOLEI, dochodząc do 2.5(ostatnia). PROPONUJĘ TAKŻE ZROBIĆ KOPIĘ BAZY przed wgrywaniem updatów. Nie zapominamy uruchamiać pliku base.php(nie w każdej paczce aktualizacyjnej jest).

Jeśli ktoś nie otrzymał poprawek(w co wątpię) proszę pisac na mój email bok@....

Wszystko hula po wgraniu od nowa poprawek :faja:

...

• 1 miesiąc temu...

Soft działa, dodaje tam gdzie ma dodawać(np. do najnowszych WP), suport żyje...

Co chcieć więcej ? :D

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

Soft działa, dodaje tam gdzie ma dodawać(np. do najnowszych WP), suport żyje...

Co chcieć więcej ? :D

mieć możliwość dodawania stron do skryptu web-news (https://www.katalog.web-news.eu/)

Pozycjonowanie stron firmowych więcej na www.nowapozycja.pl

Domeny pod zaplecze praktycznedomeny.pl z ruchem niezlyadres.pl

nowy -> jeśli zbierze się więcej niż 5 osób - może powstać dodatek, czemu nie.

Ale nie widzę w sieci za dużo tych katów(chyba ze zaspany jeszcze jestem :D

• 3 miesiące temu...

odkupuje:

nowyyy31 Twoja propozycja jest bez sensu, tłumaczę czemu katalogi na tym skrypcie w większości płatne, niema większych grup co sprzedają multikody tak aby dodawać jednym kodem. Więc automat do takich katalogów jest bezużyteczny.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

seocat działa dalej bardzo dobrze :D

janek - to zależy JAKIMI seokami sie jedzie te strony :D Ja np. używam 3 seokatów na raz w trybie ciągłym, inne osoby tez widzę używają - a do czego to pomyśl :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności