Skocz do zawartości

Dodawarka do SeoKatalogów

straseusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja akurat nie piszę o darmowych seokach.

Więcej tematu nie rozwijam - ogólnie SEOCAT ma się dobrze, dodaje do najnowszych wersji wp/seoków i tyle tylko chciałem napisać :D

Pozdrawiam.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

• 4 miesiące temu...

Czy w jakiś sposób można podejrzeć lub odzyskać hasło i login?  Dawno nie używałem seocata  :okularnik: 

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

• 1 miesiąc temu...

Odgrzeję nieco temat ;), chwilę odpuściłem sobie SEO na rzecz innych działań, ale właśnie na mniejszą skalę chciałem nieco podziałać z powrotem... Mam wersję SEOCAT V2.5 PLUS&PRO więc chyba najnowszą i chciałem zapytać się apropos seokatalogów. Rozumiem, że niedużo ich już zostało darmowych. Mam bazę na jakieś 450 pozycji, parę projektów przerobiłem na niej obecnie, po odrzuceniu płatnych, z linkiem zwrotnym itp. itd. zostało mi ok. 350 pozycji (razem z pozycjami z nowego harvestu z DLA) i niestety ok. 200 pozycji zgłasza "problem z wysyłaniem obrazka". Moja intalacja stoi od swojego początku na unixstorm.org i nigdy tylu tego typu komunikatów nie miałem. Teraz drugą kolejkę leci projekt z PR=3 i dodane jest do 15(!) katalogów. Nikt nie ma problemów z wysyłaniem captchy? W pierwszym rzędzie mam ustawione antigate, w drugim DBC (na DLA tak samo i nic się nie dzieje tam). W czym tkwi problem?

Pozdrawiam :)

• 2 lata później...

Sorki za odgrzebywanie starego tematu

Ale czy ktoś wie jak skontaktować się z autorem seocata?

Od wczoraj seocat mi nie działa. Cały czas pojawia się błąd "Licencja nieprawidłowa, wygasła lub wystąpił inny problem"

Nie wiem czy nie jest to związane z tym, że przestała działać strona seocat.com.pl i nie mam jak skontaktować się z autorem seocata.

13 godzin temu, statlinkk napisał:

Nie wiem czy nie jest to związane z tym, że przestała działać strona seocat.com.pl

W teorii to jest najbardziej prawdopodobny powód dla którego mogło to nie działać.

Właściciel w simpleideas.pl - serwery, migracje, SEO, optymalizacja wydajnościowa i pagespeed, odwirusowywanie

Polecam serwery VPS oraz hosting z oferty webh.pl - 20% rabatu z kodem PROMO777.

Sprawdź także niezależne forum o hostingu.

• 11 miesięcy temu...
6 minut temu, marcin777 napisał:

a szkoda bo dodawarka do własnych WP ciągle działała dobrze

Zainteresuj się

https://www.i4a.pl/seo/linkowanie/donlinkage

Lub:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/244850-serpbooster-30

Mają funkcję dodawania do WP.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności