Skocz do zawartości

Moderowany - solidny - blog czeka na artykuły z linkami

ebsand

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Przydałoby się kilka wpisów na moim nowym/starym precelku: Skupienie

ALE. Nie będę akceptował tutaj artykułów z mieszarek, z błędami i pozbawionych sensu.

Wodę oczywiście można lać, ale niech to będzie składne i po polskiemu.

Regulamin:

- unikalna treść,

- wpis blogowy - a nie wizytówka czy wpis reklamowy

- minimum 1500 znaków

- od 1 do 4 tagów,

- max 2 linki w treści

- wybór odpowiedniej kategorii,

- znacznik more, bez linku we wstępie

- poprawność stylistyczna, interpunkcyjna i merytoryczna

- tylko treści zgodne z regulaminem Google AdSense

Zapraszam :) ...jakieś sugestie?

ps. Pytanie do Was. Jak zrobić żebyście mogli dodawać obrazki (tzn. wysyłać na mój serwer)? Nie mogę ogarnąć tego.

SEO, SEO i SEO

This website is currently closed to public registrations. You will need an invitation code to register. Tak miało być? Odnośnie obrazków. Jesteśmy leniwi, nie chce nam się ich wysyłać na nasze serwery i wstawiać później linki do artykułów. Zrób możliwość wysyłania na serwer.

Wodę oczywiście można lać, ale niech to będzie składne i po polskiemu.

Mimo, że jest to jednoznaczne, ale unikałbym takich propozycji - pozycjonerzy to "mistrzowie" pisania wszystkiego o niczym - czyli tekstów w stylu ciocia powiedziała mi, że zajebiaszczo jest zainwestować w kredyt mieszkaniowy, bo ogólnie to jest fajne i będzie fajnie jak Ty i twoi koledzy to zrobicie, bo to na prawdę jest fajne..." :) Dużo tekstów jest z poziomu pozornego, a jednak powszechnego upośledzenia intelektualnego społeczności seopreclarzy... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności